Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Elítélendő, ha a 38. hetem...

Elítélendő, ha a 38. hetem közepére szeretném, ha megszületne a pici és ezért majd teszek?

Figyelt kérdés

Úgy gondoltam, hogy párommal kicsit "felüdülünk".

Tudom, hogy ez csúnya, de már nem olyan jó a végefelé, sokszor érzem úgy, hogy már zavar a pocak. Akár a napközbeni tevékenységem, akár a lányomhoz való viszonyom, akár párom, aludni sem tudok, már sehogy és semmi nem jó :(

A baba méretei már a 37. héten szépek voltak, már akkor egy átlag babát "nyomott". Egészséges. Én viszont inkább szeretném már kinn tudni.

Elítélendő?

2009. febr. 8. 23:08
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

A babának minden perc számit amit bennt tölt erőssödik az immunrendszere stb...

ne akarjátok a ti kényelmetek miatt előbb "kivetetni"

én túlhordtam 6 nappal 4050 gr volt már levegőt is alig kaptam

2009. febr. 9. 12:00
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem az,h kipróbál pár praktikát (amikről lássuk be, igazából pszichésen hatnak :) az nem jelenti, h "kivetetné". Bár én pont az utolsó hetekben sokkal jobban viseltem, mint a 8. hónapban, de ha vki nekem azt mondja akkor h a gyerek rendben, útrakész (ahogy a dokim mondta a babára a 37. hetem végén), és nyomjam meg a gombot h elinduljon, biztos ráfeküdtem volna arra a gombra :D

Szerintem is a gyerekkel próbálj egyezkedni, nekem az bevált, ha más célból is ugyan, de működött:) Gyors és miharabbi szülést kívánok neked! M.

2009. febr. 9. 12:30
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

csak arra gondoltam hogy sokan császármetszést kérnek néhány héttel hamarabb, hogy könnyebb legyen nekik

mi is kipróbáltunk minden praktikát de semmi

2009. febr. 9. 12:43
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Hát én az előrehozott császárra nem is mernék gondolni, én is eléggé nyüglödöm már igy a végén, jövöhét csütörtökre vagyok kiírva, nagyon sok kellemetlen mellékhatása van az utolsó napoknak, de szerintem is a baba érettségétől függ, és majd elindul ha Ő jónak látja, ilyen a természet...
2009. febr. 9. 12:48
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
hát, az előrehozott császár egészségügyi indokok nélkül már tényleg túlzás. Egyetértek, ha készen áll testben-lélekben, elindul :) Addig is kitartást és szép utolsó napokat terhesen is :)! M.
2009. febr. 9. 12:57
 16/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Eszembe sem jutott, hogy császárral szülessen.

Azt hogy tennék érte, úgy gondoltam, hogy apával kicsit összebújnánk. Ha úgy sem jönne, hát várnék...

2009. febr. 9. 13:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!