Elítélendő, ha a 38. hetem közepére szeretném, ha megszületne a pici és ezért majd teszek?
Úgy gondoltam, hogy párommal kicsit "felüdülünk".
Tudom, hogy ez csúnya, de már nem olyan jó a végefelé, sokszor érzem úgy, hogy már zavar a pocak. Akár a napközbeni tevékenységem, akár a lányomhoz való viszonyom, akár párom, aludni sem tudok, már sehogy és semmi nem jó :(
A baba méretei már a 37. héten szépek voltak, már akkor egy átlag babát "nyomott". Egészséges. Én viszont inkább szeretném már kinn tudni.
Elítélendő?
A babának minden perc számit amit bennt tölt erőssödik az immunrendszere stb...
ne akarjátok a ti kényelmetek miatt előbb "kivetetni"
én túlhordtam 6 nappal 4050 gr volt már levegőt is alig kaptam
Szerintem az,h kipróbál pár praktikát (amikről lássuk be, igazából pszichésen hatnak :) az nem jelenti, h "kivetetné". Bár én pont az utolsó hetekben sokkal jobban viseltem, mint a 8. hónapban, de ha vki nekem azt mondja akkor h a gyerek rendben, útrakész (ahogy a dokim mondta a babára a 37. hetem végén), és nyomjam meg a gombot h elinduljon, biztos ráfeküdtem volna arra a gombra :D
Szerintem is a gyerekkel próbálj egyezkedni, nekem az bevált, ha más célból is ugyan, de működött:) Gyors és miharabbi szülést kívánok neked! M.
csak arra gondoltam hogy sokan császármetszést kérnek néhány héttel hamarabb, hogy könnyebb legyen nekik
mi is kipróbáltunk minden praktikát de semmi
Köszönöm a válaszokat!
Eszembe sem jutott, hogy császárral szülessen.
Azt hogy tennék érte, úgy gondoltam, hogy apával kicsit összebújnánk. Ha úgy sem jönne, hát várnék...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!