Elítélendő, ha a 38. hetem közepére szeretném, ha megszületne a pici és ezért majd teszek?
Úgy gondoltam, hogy párommal kicsit "felüdülünk".
Tudom, hogy ez csúnya, de már nem olyan jó a végefelé, sokszor érzem úgy, hogy már zavar a pocak. Akár a napközbeni tevékenységem, akár a lányomhoz való viszonyom, akár párom, aludni sem tudok, már sehogy és semmi nem jó :(
A baba méretei már a 37. héten szépek voltak, már akkor egy átlag babát "nyomott". Egészséges. Én viszont inkább szeretném már kinn tudni.
Elítélendő?
És mit teszel érte?
Szeretnék tanácsot kérni, mert én sem bírom tovább. Az én babám is nagy, és már látni is szeretném.
Valamiért a babák akkor jönnek, amikor ők úgy döntenek, hogy jönni akarnak. Ebbe szerintem meg nem jó beleavatkozni. Ez olyan kényszerkilakoltatásnak tűnik, ami ki tudja milyen hatással lesz a babára.
Viszont mégértelek, mert én is hasonló cipőben járok, de megpróbálok türelmes lenni,
Szerintem nincs ebben semmi elítélendő.EGyüttérzek VEled! Én is kíváncsi lennék, hogy mit teszel érte?:)
Mindenképpen ird már ki légyszives!Köszi!:)
Abszolút nem elítélendő, már normális, ha ilyenkor születik.
Ha a szexet érted azalatt, hogy tenni érte, az nem baj, mert úgyis akkor indítja meg a szülést, ha már amúgy is megérett a dolog. Ártani nem tusdz vele.
Én amúgy a 36. héten szültem, 3050 g lett, minden rendben volt vele.
Nem elítélendő,de én nem tennék semmit.
Nekem is nagyon kellemetlen volt,hogy a pocakomtól nem tudtam semmit csinálni,aludni alig bírtam.Már minden kényelmetlen volt.De nem gondolkoztam azon,hogy ezért előbb szülessen meg a babám.
Ezt a dolgot is nagyon szépen kialakította a természet,ha a baba úgy érzi,itt az ideje,a jelét adja,és kikívánkozik!:-)
De természetesen ez a te döntésed,könnyű szülést kívánok neked!:-)
Nem elítélendő! Sőt!!! Én is így éreztem. Éppen ma 10 napja, hogy a 38+6 héten szültem. Már NAGYON TERHES!! voltam. Ittam a málnalevél teát, szedtem a homeos golyókat és előző este Apa kicsit szeretgetett!:)
Próbálkozzatok, hátha...
Könnyű, szép szülést kívánok.
10 napos kissrác Anyucija
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!