Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Elítélendő, ha a 38. hetem...

Elítélendő, ha a 38. hetem közepére szeretném, ha megszületne a pici és ezért majd teszek?

Figyelt kérdés

Úgy gondoltam, hogy párommal kicsit "felüdülünk".

Tudom, hogy ez csúnya, de már nem olyan jó a végefelé, sokszor érzem úgy, hogy már zavar a pocak. Akár a napközbeni tevékenységem, akár a lányomhoz való viszonyom, akár párom, aludni sem tudok, már sehogy és semmi nem jó :(

A baba méretei már a 37. héten szépek voltak, már akkor egy átlag babát "nyomott". Egészséges. Én viszont inkább szeretném már kinn tudni.

Elítélendő?

2009. febr. 8. 23:08
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
86%
Dehogy is!!!Én 37 hetesen szültem.
2009. febr. 8. 23:09
 2/16 Andika82 ***** válasza:
87%

És mit teszel érte?

Szeretnék tanácsot kérni, mert én sem bírom tovább. Az én babám is nagy, és már látni is szeretném.

2009. febr. 8. 23:29
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Én is szenvedtem nagyon a végén, szerettem volna, ha megszületik előbb.Mindent kipróbáltam, kivéve a bábakoktélt.A kislányunk két nappal a kiírás előtt született.Szóval próbálkozhatsz, de úgyis a baba dönt.:)Beszéld meg vele:)))
2009. febr. 9. 07:25
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Én is igy voltam,mindent megtettem,hogy jöjjön a kisfiam és pont az ellenkezője lett 2hetet tulhordtam. Neked azért sok sikert nem vagyunk egyformák.
2009. febr. 9. 07:43
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Valamiért a babák akkor jönnek, amikor ők úgy döntenek, hogy jönni akarnak. Ebbe szerintem meg nem jó beleavatkozni. Ez olyan kényszerkilakoltatásnak tűnik, ami ki tudja milyen hatással lesz a babára.

Viszont mégértelek, mert én is hasonló cipőben járok, de megpróbálok türelmes lenni,

2009. febr. 9. 09:22
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nincs ebben semmi elítélendő.EGyüttérzek VEled! Én is kíváncsi lennék, hogy mit teszel érte?:)

Mindenképpen ird már ki légyszives!Köszi!:)

2009. febr. 9. 09:31
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ne tegyél semmit és várd meg hogy akkor jöjjön mikör az ő szervezete felkészült rá.Lehet hogy normális a fejlettsége de az is lehet hogy a tüdeje nincs még felkészűlve a kinti világra,jobb az ha idejében születik és ebbe senki sem avatkozik bele.Ha esetleg valami baja lenne megbocsájtanád magadnak?Tedd fel ezt a kérdést és gondolkozz el rajta.Én 3-szor szültem és én is szenvedtem a vége felé de kibírtam mert a baba volt a legfontosabb.
2009. febr. 9. 09:38
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Abszolút nem elítélendő, már normális, ha ilyenkor születik.

Ha a szexet érted azalatt, hogy tenni érte, az nem baj, mert úgyis akkor indítja meg a szülést, ha már amúgy is megérett a dolog. Ártani nem tusdz vele.

Én amúgy a 36. héten szültem, 3050 g lett, minden rendben volt vele.

2009. febr. 9. 09:41
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem elítélendő,de én nem tennék semmit.

Nekem is nagyon kellemetlen volt,hogy a pocakomtól nem tudtam semmit csinálni,aludni alig bírtam.Már minden kényelmetlen volt.De nem gondolkoztam azon,hogy ezért előbb szülessen meg a babám.

Ezt a dolgot is nagyon szépen kialakította a természet,ha a baba úgy érzi,itt az ideje,a jelét adja,és kikívánkozik!:-)

De természetesen ez a te döntésed,könnyű szülést kívánok neked!:-)

2009. febr. 9. 10:00
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem elítélendő! Sőt!!! Én is így éreztem. Éppen ma 10 napja, hogy a 38+6 héten szültem. Már NAGYON TERHES!! voltam. Ittam a málnalevél teát, szedtem a homeos golyókat és előző este Apa kicsit szeretgetett!:)

Próbálkozzatok, hátha...

Könnyű, szép szülést kívánok.

10 napos kissrác Anyucija

2009. febr. 9. 10:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!