Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Máshol is különbséget tesznek...

Máshol is különbséget tesznek a dokik a tarifában?

Figyelt kérdés
Nálunk néhány dokinál más a tarifa, ha éppen ügyeletes, vagy ha be kell jönnie otthonról, és más aszerint is, hogy császár vagy hüvelyi szülés.
2009. febr. 5. 13:40
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
én se fizetnék....de nem értem akkor miért tetted fel kérdést, ha tudsz fizess neki...most mi mit tudunk tenni?!
2009. febr. 5. 14:11
 22/26 anonim ***** válasza:

Micsoda világ! Azért ez már felháborító, hogy az orvos előre közli, hogy mennyi hálapénzt adjál neki. És 100 000 Ft iszonyú sok egyetlen alakalomért, az egy átlagember másfél havi fizuja.

Persze megértem a helyzetedet.

Bocs, hogy nem a kérdésre válaszoltam. Nekem egy fiatal dokim van, nem kérdeztem meg hogy mennyiért vállal. Természetes volt, hogy ha hozzá járok 9 hónapig (és előtte), akkor nála is szeretnék szülni. A szülésznő hívta be, amikor már szükség volt rá, és én a varratszedésnél "köszöntem meg" a munkáját egy szerényebb összeggel, amit alig akart elfogadni.

2009. febr. 5. 14:13
 23/26 A kérdező kommentje:

olvasd már el a kérdést.....

Nem tanácsot kértem. Csak kérdeztem, ez máshol is így van-e. De úgy tűnik tényleg ez a régió ilyen elvetemült...

2009. febr. 5. 14:13
 24/26 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Értetlenkedők!

Nem azt kérdezte a Kedves Kérdező, hogy hol, mennyi a tarifa, hanem azt hogy máshol is különbséget tesznek tarifában a dokik a sima-császáros, ügyeleten van vagy be kell jönnie szülések között.

Kedves Kérdező!

Igen.

2009. febr. 5. 14:16
 25/26 anonim ***** válasza:
100%
Remélem jól értelmezem,h a fogadott dokidról van szó...Az én dokim a magánrendelésén 11000ft/alkalom.Én nem hozzá jártam terhesrendelésre-ő mondta,h hova menjek,mert ott olcsóbb-de telefonon beszéltünk,és 2 havonta megnézett.A szülés árát előre megbeszéltük,nála a sima és a császár is uannyi.Ő nem volt ott,amikor bementem(nem volt ügyeletes,a szülésznőm hívta fel)de az ár az nem változik ha bent van akkor sem,ha be kell jönnie akkor sem.De én már nem lepődök meg semmin.
2009. febr. 5. 14:40
 26/26 A kérdező kommentje:

Köszi 14:16-os!

Lehet, egy helyen lakunk? :-DD

2009. febr. 5. 15:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!