Mi a véleményed arról a szülőről/nagyszülőről, aki különbséget tesz a gyerekei/unokái között?
Ha úgy tesz különbséget,hogy az egyiknek többet ad,vagy több szépet mond,azt nem nézem jó szemmel,nem is tudom megérteni!
Egy szülő természetes,hogy különbséget tesz a gyerekei közt,hiszen az ujjunk sem egyforma. Az egyik gyereket ezért szereti,a másikat azért,de mindet szereti! Részemről ez az "egészséges".
Üdv:2gyerkőcös.
Nálunk az apai nagyszülők különbséget tesznek az unokák között. Bár ez a mi javunkra, a mi gyerekünk javára történik, de nem értek egyet vele, mert lassan-lassan kellemetlenné válik.
Ők a gyerekeik között is különbséget tesznek.
Van egy lányom, és egy fiam. Köztük tesz különbséget a saját anyám. Nekem ez nagyon fáj...
Nem rég volt a fiam névnapja, még csak fel sem hívott aznap. Utólag, meg még azt sem mondta(mint az én elfelejtett név, és szülinapomkor), hogy jaj, elfelejtettem. Egyszerűen közölte, hogy neki más gondjai voltak.
Őt nem akarja kivinni magukhoz, mondván, hogy kicsi.
A lányom pontosan ekkora volt, mikor először elvitte hétvégére.(22 hónapos)
Félre ne értsetek! Nem lepasszolni akarom egyszerre a két gyereket, csak nagyon rossz, hogy ilyen nyilvánvalóan csak a lányom a kedvenc. Pedig, mikor itt volt nálunk, akkor a fiam is ugyanúgy lógott rajta, mert szereti.
kérdés hogyan ?
én is ezt teszem a gyerekeimmel:
mert az egyik fiú a másik lány
mert az egyik nagy a másik kicsi
mert az egyik x a másik y .-)))
stb...
de szeretettet és törődés ugyan annyit kapnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!