Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Máshol is különbséget tesznek...

Máshol is különbséget tesznek a dokik a tarifában?

Figyelt kérdés
Nálunk néhány dokinál más a tarifa, ha éppen ügyeletes, vagy ha be kell jönnie otthonról, és más aszerint is, hogy császár vagy hüvelyi szülés.
2009. febr. 5. 13:40
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Ja, és még valami: magánrendelés 8-15.000/alkalom, és a tarifa nincs kiírva sehol ( mármint a rendelésé). Legalábbis sok kolléganőm jár magánrendelésre, és egyik orvosánál sincs kiírva... Lehet osztani szorozni. De ez van. Nem mehetek 100 km-rel odébb szülni...
2009. febr. 5. 13:57
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
De van választás: ügyeletes vagy fogadott. Ha ennyibe került volna a szülés, akkor én inkább nem választottam volna orvost... Azt a pénzt inkább a gyerekre kell költeni. Nekem is volt dokim, mint írtam, de a töredékét adtam, adják neki a szülésért. Persze sokan megtehetik, hogy simán kifizetnek akár több százezret is...(2.válaszoló)
2009. febr. 5. 13:59
 13/26 A kérdező kommentje:

:-)

Ez jó, már bevallom, az én fejemben is megfordult... Csak sajnos van egy alapbetegségem ( endometriózis) ami állandó orvosi felügyeletet-kontrollt igényel. Tehát később is találkozni fogunk...

2009. febr. 5. 13:59
 14/26 anonim ***** válasza:

Az oké, hogy a dokid azt mondja, hogy 100. Aztán vagy őt kéred fel vagy marad az ügyeletes. De azért is fizetned kell, ha az ügyeletesnél szülsz? Jól értem?

Az egyik előbbi válaszadónak: az oké, hogy a gyereket nem fogja visszarakni, de ha egyébként ő a sima nőgyógyászod is, akkor ezek után hogyan menjél hozzá???

2009. febr. 5. 14:00
 15/26 A kérdező kommentje:
2 válaszoló : alapesetben igazat adnék neked, de egyszerűen nem tehetem meg. A betegségem miatt az első szülésnél majdnem ottmaradtam, így nem szívesen bízom magam a véletlenre. vagyis szerintem nincs választásom.
2009. febr. 5. 14:00
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk a terhesgondozás 4.000 Ft, ha rákszűrés is van, az plusz 2.000 Ft. Az egyéb szűrések 5.000 Ft.(pl.:AIDS) Minden ki van írva, 2 helyen is a rendelőben.
2009. febr. 5. 14:01
 17/26 A kérdező kommentje:

természetesen az ügyeletes nem kér pénzt ( hogy is kérne, hiszen korábban nem találkoztok)

A magándokinak is "csak" utólag kell fizetni, előre nem is adnám.

2009. febr. 5. 14:04
 18/26 anonim ***** válasza:
100%
2. válaszoló vagyok: lehet, hogy az én orvosom is jobban örült volna, ha jóval több pénzt talál a borítékban, de ez van. Én lassan 10 éve járok hozzá, 3 terhességemet kísérte végig, minden évben egy rákszűrés, tehát nem kevés pénz ez sem, és FEKETÉN, tegyük hozzá! Szerintem próbálj beszélni minél több kismamával, akik nála szültek, hogy mennyi pénzt adtak, ki lehet puhatolni. Felénk is van, aki sokat ad, van aki csak egy jelképes összeget, mert annyi van!
2009. febr. 5. 14:05
 19/26 A kérdező kommentje:

DE ÉRTSD MEG, ITT Ő MONDJA MEG, MENNYIÉRT HAJLANDÓ BEJÖNNI!!!!

Akkor meg mit puhatolózzak?! Mindenkinek ennyit mond, kérdeztem már másokat is.

2009. febr. 5. 14:07
 20/26 anonim ***** válasza:
Erre akkor most mit lehet írni? A pénztárcádtól függ... Ha teheted, fizesd, ha nem, nem...
2009. febr. 5. 14:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!