Máshol is különbséget tesznek a dokik a tarifában?
Figyelt kérdés
Nálunk néhány dokinál más a tarifa, ha éppen ügyeletes, vagy ha be kell jönnie otthonról, és más aszerint is, hogy császár vagy hüvelyi szülés.2009. febr. 5. 13:40
1/26 anonim válasza:
nálunk mindenki annyit ad amennyit gondol....nem mondják előre....császárért nyílván többet szoktak adni...de nektek megmondja előre h mennyibe fog kerülni????????
2/26 anonim válasza:
Nálunk a magánrendelőben csak az orvosi vizsgálatok tarifája van kiírva. A szülésé a kismamák közt terjed, de én annyit adtam mindig, amennyit tudtam. Meg nem kérdeztem az orvostól, mert egyrészt kellemetlen lett volna, másrészt úgyis eldöntöttem, hogy mennyit fogok adni.
3/26 A kérdező kommentje:
Hú, de még mennyire! Ez a régió nagyon elvetemült ebből a szempontból, most a főorvosoknál 100-nál kezdődik a tarifa..... rettenet. és érdekes, itt is a császár a több, de nem értem miért. Bemész, odaáll, megcsászároz. Max. fél óra. A hüvelyi szülés meg ki tudja meddig tart.
2009. febr. 5. 13:47
4/26 anonim válasza:
Ezt az ügyelet, nem ügyelet dolgot még nem hallottam. A rendes szülés és császár közötti igen. (császár a több) Alapjaiban két fajta doki van. A többség annyit mond, hogy amennyit gondol anyuka, vannak néhányan akik fix tarifát közölnek.
5/26 anonim válasza:
Hát persze, hogy megmondja, hogy mennyi a tarifája, hogy el tudd dönteni, hogy kell-e neked vagy sem.
Van olyan doki, aki kevesebbet kér, ha ő az ügyeletes, de szerintem ez nem elterjedt.
6/26 anonim válasza:
Szerintem abszolút dokitól függ, hogy mennyit kér, vagy nem kér. Nem volt fogadott dokim az ügyeletes szülesztett és alig akarta elfogadni a pénzt tőlem (30.000). Míg bent voltam naponta rámnézett hogy vagyok. Egy másik doki előre megmondta, hogy 80.000-et kér és még rá sem nézett a kismamára, akit már 1 héttel előtte befektetett.
7/26 anonim válasza:
ez iszonyú pofátlanság ha megmondja előre h emnyi az annyi....hátat is fordítanék annyak a dokinka..legalább játssza meg h nem a pénz miatt kedves velem...::)
8/26 anonim válasza:
2. válaszoló vagyok. Pl. az én dokim is egy főorvos. A magánrendelésen nem ad számlát, akárcsak a szülésért kapott pénz fejében sem. Tehát amennyit kap, annyival szerintem elégedett, mert elég sok a betege,mindig tele a váró nála. Szóval én nem túl sok pénzt adtam, de nem is fáj a fejem miatta.
9/26 A kérdező kommentje:
Úgy látom, nem értitek.... Itt nincs választás: vagy kifizeted a százast, vagy szülsz az ügyeletesnél ( aki ki tudja kicsoda).....Ez van. Ez egy ilyen kórház. És megmondja majd mindegyik a tarifát. Akár kérdezed, akár nem.
2009. febr. 5. 13:53
10/26 anonim válasza:
értem...én de előre kell pénzt odadni?????mert ha utólag akkr max nem adsz annyit mert nincs és kész....előre meg milyen dolog pénzt adni ....sztem ha nem tetszik ez neked márpedig ez senkinek se tetszene, akkor utólag nem adsz annyit s kész...mert mit csinál veled??Visszateszi a gyereket?????!!!!!!!!!!ez iszonyat felháborító sztem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!