Egész napos vajúdás utáni császár és programozott császár között éreztetek különbséget? A prog. Műtét után ugyanolyan fáradt az ember?
Figyelt kérdés
2010. febr. 10. 18:37
1/5 anonim válasza:
2 vajúdás utnim volt és egy progis.A progis után egyáltalán nem voltam fáradt,bezzeg a két előzőnél....
3/5 anonim válasza:
nekem progis volt, altattak, én nagyon kipihenten ébredtem utána :)
4/5 anonim válasza:
nekem is programozott volt, előtte egy éjszakát végigvajudtam. Reggel 8-kor műtöttek altatásban, utána kb. 13 óráig aludtam. A párom látta, mikor ébredeztem, azt mondta, vicces voltam, mint aki be van lőve. Ha jól emlékszem, elég fáradt voltam, de első nap úgysem kelhettem fel az ágyból, szóval alhattam eleget.
5/5 anonim válasza:
Én hétfőn reggel kezdtem el vajúdni és kedd délután fél kettőkor lett meg a kisfiam császárral (epudurállal)! Hulla fáradt voltam, de ahogy kitoltak a műtőből csak kértem h hozzák a fiamat..fél óra múlva már a kezemben tartottam és a fáradtságom elillant :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!