Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Van itt egyáltalán olyan...

Van itt egyáltalán olyan anyuka/kismama, aki nem bánja, hogy császáros lett/lesz? Csak olyan válaszoljon, akit ez érint a vita elketrülése miatt!

Figyelt kérdés
Én letojom, hogy végül megcsászároztak, és most a 2. progis császár lesz. Itt minden császáros kismama sajnálja, hogy nem szülhetett. Én nem. Nem tudom miért, de nem érzek semmit azzal kapcsolatban, hogy végül kivették belőlem a picit. Lehet, hogy velem van a baj, de miért kéne ezt bánni? Csak császárosok válaszát veszem figyelembe! KÖszi!
2011. jan. 22. 12:34
1 2 3 4
 21/33 kisnita ***** válasza:
100%
Közel 3 nap vajúdás után császárral vették ki a fiamat. Csak azt sajnálom, hogy nem előbb műtöttek meg. Fájdalmam abszolút semmi nem volt, a műtét után csak lestem nagyokat mikor kérdezték, hogy kérek-e fájdalom csillapítót. Gondoltam magamban mért nem akkor adtatok valami hatásosat amikor 19 órán keresztül 5 perceseim voltak...?
2011. jan. 24. 14:18
 22/33 anonim ***** válasza:
100%
Sok előttem szólóvan egyetérve: utólag már örülök neki, hogy császár lett! Eleinte még nyafogtam egy sort rajta, hogy nem tudom feldolgozni hogy nem láttam őt megszületni stb. de már belátom hogy ez mellékes! Akkor ez volt a legjobb döntés, mert mint utóbb kiderült nagy baj lehetett volna ha tovább erőltetik a természetes szülést.
2011. jan. 24. 14:23
 23/33 anonim ***** válasza:
100%
A barátnőm két babát szült császárral, én egyet hüvelyi úton. Utólag megbeszéltük, hogy kinek milyen "maradványok" vannak a szülés után, és azt mondom, hogy bárcsak császár lett volna. Kitágult a hüvelyem, aranyérrel küszködöm azóta is, és ráadásul egy rettenetes emlék maradt a szülés. Szívesen lemondtam volna ezekről a dolgokról, nem is értem azokat akik ragaszkodnak foggal-körömmel a hüvelyi szüléshez. Annyira nem nagy élmény.
2011. jan. 24. 15:12
 24/33 anonim ***** válasza:
100%
tegnapelőtt 14:57 vagyok. melyik nemnormális pontozgat itt lefelé? max. az lenne itt nemhasznos válasz, ha valaki nem a témáról szól hozzá...olcsó játék...
2011. jan. 24. 15:14
 25/33 anonim ***** válasza:
100%

nem olvastam végig a válaszokat.

én sem értem, miért kéne bánni....

nekem 2 császáros ismerősöm van: 1 dolgot bánnak mind a ketten: hogy annyi ideig hagyták őket szenvedni (több, mint 2 óra 1 perces fájással), mielőtt vágtak volna.

egyik sem bánja.

2011. jan. 24. 15:23
 26/33 anonim ***** válasza:
100%
2 császárom volt, mindkétszer természetes szülésre készültünk, de nem így alakult. Az elsőnél a babát mentették a rapidcsászárral, a második meg nem fért volna ki sehogy sem. Én akartam, nem lehetett, mit bánkódjak rajta? Inkább ez, minthogy bármelyikünk is sérüljön!
2011. jan. 24. 15:49
 27/33 anonim ***** válasza:
83%
Dehogy bánom. Még fizettem is érte vagy fél millió forintot. És a következő kettő is pontosan így fog születni. Csak azt nem értem hogy ez miért vált ki egyesekből ellenérzést? Most akkor én miben különbözöm a többitől? Csak abban hogy nem szenvedtem egy napot minden egyes szülésnél.. A százalékom pontosan mutatja a többi anyuka véleményét :)) Hát tudjátok mit? Szenvedhettek helyettem is :-D
2011. jan. 24. 16:08
 28/33 anonim ***** válasza:
65%

Siia!!

Én kifejezetten örülök neki,mert szerintem nem sok jelentőssége van ki hogyan szül!A végeredmény a fontos!

Meg legalább nekünk nem lett aranyerünk :),és nem pukkant el az ér a szemünkben sem!!

Sok sikert a második gyerkőchöz!!

2011. jan. 24. 16:18
 29/33 anonim ***** válasza:
100%

Én is császárral szültem, mert leesett a kislányom szívhangja. 3 helyen volt rátekeredve a köldökzsinór. 11,5 órát vajúdtam, egyből 4 perces fájásaim voltak, mire beértünk a kórházba 3 percesekre csökkent. Kb. 2 óra szünetmentes fájásaim voltak.

Amint fel lehetett kelni, mentem a gyerekért, (egyedül lifteztem) mikor a dokimmal a lift előtt összefutottunk, nem hitt a szemének, h engem lát.

Másnap reggelre tejlázam lett, megindult a tejem.

Orvosomnak köszönhetem, hogy van egy gyönyörű, egészséges, ma 7 hónapos kislányom!

Ismerősömnél hasonló volt a helyzet, csak a dokija erőltette a természetes szülést. Meg is lett az eredménye! Apgarok: 0,0,4,6 No comment

2011. jan. 24. 17:06
 30/33 anonim ***** válasza:
100%
23 óra vajúdás után örömtáncot is lejtettem volna, ha bírok. Nagy nehezen beindult a kisasszony, majd megrekedt a medencémnél.
2011. jan. 24. 18:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!