Van itt egyáltalán olyan anyuka/kismama, aki nem bánja, hogy császáros lett/lesz? Csak olyan válaszoljon, akit ez érint a vita elketrülése miatt!
nem olvastam végig a válaszokat.
én sem értem, miért kéne bánni....
nekem 2 császáros ismerősöm van: 1 dolgot bánnak mind a ketten: hogy annyi ideig hagyták őket szenvedni (több, mint 2 óra 1 perces fájással), mielőtt vágtak volna.
egyik sem bánja.
Siia!!
Én kifejezetten örülök neki,mert szerintem nem sok jelentőssége van ki hogyan szül!A végeredmény a fontos!
Meg legalább nekünk nem lett aranyerünk :),és nem pukkant el az ér a szemünkben sem!!
Sok sikert a második gyerkőchöz!!
Én is császárral szültem, mert leesett a kislányom szívhangja. 3 helyen volt rátekeredve a köldökzsinór. 11,5 órát vajúdtam, egyből 4 perces fájásaim voltak, mire beértünk a kórházba 3 percesekre csökkent. Kb. 2 óra szünetmentes fájásaim voltak.
Amint fel lehetett kelni, mentem a gyerekért, (egyedül lifteztem) mikor a dokimmal a lift előtt összefutottunk, nem hitt a szemének, h engem lát.
Másnap reggelre tejlázam lett, megindult a tejem.
Orvosomnak köszönhetem, hogy van egy gyönyörű, egészséges, ma 7 hónapos kislányom!
Ismerősömnél hasonló volt a helyzet, csak a dokija erőltette a természetes szülést. Meg is lett az eredménye! Apgarok: 0,0,4,6 No comment
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!