Van itt egyáltalán olyan anyuka/kismama, aki nem bánja, hogy császáros lett/lesz? Csak olyan válaszoljon, akit ez érint a vita elketrülése miatt!
Szia!
Én végig a terhesség alatt arra készültem,sőt vártam,hogy rendesen szüljek.ám a sors úgy hozta,a gyermekem,és a saját életem volt a tét,hogy megcsászároztak.ennek fényében baromira nem bánom,hogy így alakult
Miért kéne bánni? Az a lényeg, hogy megszületett egy pici baba, nem mindegy, hogyan?
Én ugyan nem császárral szültem, de sose értettem, miért akkora gond az, hogy milyen úton jön világra a pici. A lényeg, hogy jön, nem? :)
Nekem is császár volt, és 1 hónapon belül valószínű újra az lesz (17 hónap korkülönbség lesz). Egyáltalán nem bántam, gyorsan gyógyultam, már másnap jöttem-mentem a babával, sokan csak csodálkoztak rajtam.
Az pedig hogy kivették és nem én nyomtam ki, hát nem érdekel, 9 hónapig bennem fejlődött, és most is mindent megteszek érte. Az anyaság nem ezen múlik szerintem, hogy hol jön ki a gyerek.
Minden jót kívánok!
Sziasztok!
Én 3 sima szülés után, most császáros leszek, de én sem bánom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!