Van itt olyan anyuka aki az első terhessége során érezte hogy a babája előbb fog jönni? Ha igen akkor válaszoljon az alábbi kérdéseimre.
1. Voltak érzéseid hogy előbb jön a baba? igen - nem
2. Miért gondoltad hogy előbb jön: nagy volt a hasad, már nehezen viselted a terhességed, a baba biometriai adatai alapján nagyobb volt mint az utolsó menstr.idő számítás szerint ...stb.
3. Előbb jött valóban? igen - nem
4. Ha előbb jött mennyivel jött előbb?
5. Használtad-e az alábbi szereket vagy szerek közül valamelyiket ( málnalevéltea, homeopátiás szerek, egyéb)
6. Császár volt vagy természetes?
Köszönöm szépen a válaszokat.
1. igen
2. A 28. héten voltunk 4D ultrahangon, akkor kb 2 héttel fejlettebb volt a babám a mért adatok alapján, mint ahogy a menstruációm alapján számoltuk. És nagyon nagy hasam volt már a vége felé. (szépen ki is repedt a pocim... :()
3. igen
4. 35. héten született meg
5. semmi ilyesmit nem használtam
6. természetesnek indult, császárral végződött
Igen.
Mert nagy volt a hasam, másképp fájt a mellem, elkezdett fájni a hónaljam, és valahogy úgy éreztem, hogy ez a baba nem lesz bent tovább. UH méretei szerint kisebbre is saccolták, mint valójában lett.
Igen, előbb jött, 38. hét után.
Nem használtam semmi ilyet.
Természetesnek indult, végül nem fordult be a baba a szülőcsatornába, igy császár lett.
Szivesen :) Miért? Milyen összefüggéseket keresel?
1) igen
2) nagy babának ígérkezett
3) igen
4) több, mint 4 héttel, pedig nem volt elszámolva a kiírás
5) nem volt rá idő, a következő héten kezdtem volna
6) természetes
19:49-es: Nekem minden ultrahangos vizsgálaton 1 olykor 2 héttel is idősebb volt a biometriai adatai alapján mint az utolsó menstr. id. számítása alapján. A hasam óriási. Egyre több fizikai kellemetlenséget érzek: szeméremcsont fájdalom, mellfájdalom, hónalj fájdalom, hasfeszülés. Mindenki azt mondja a hasamra hogy már akkor mintha most szülnék. És egyre biztosabbnak érzem hogy előbb fog jönni...
A fentiek alapján reménykedem hogy 1-2 héttel előbb akar majd kibújni. :)
És neked elfolyt a magzatvízed vagy honnan tudtad hogy szülés lesz?
Szia!
19:43-as vagyok.
Hajnalban elkezdett szivárogni a magzatvíz, reggel bementünk a kórházba. Nem akartam tágulni, és nem jöttek a fájások, pedig egész nap oxitocinoztak. Estére pedig leesett a babám szívhangja. Ekkor mondta a dokim, hogy ennyi volt, nem várhatunk tovább, irány a műtő.
Ja és igen, első baba volt.
(19:43)
1.igen
2.igen, igen és igen
3.nem, 1 nappal túlhordtam
4.-
5.málnalevéltea
6. természetesnek indult, sajnos végül császár lett
1.igen
2.csupán megérzés,május elején mondtam a dokinak h jul.18-án fogok megszülni,de csak kinevetett
3.igen
4.júl.18-án született meg,és aug.6-ra voltam kíirva
5.nem
6.természetes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!