Van itt olyan anyuka aki az első terhessége során érezte hogy a babája előbb fog jönni? Ha igen akkor válaszoljon az alábbi kérdéseimre.
1. Voltak érzéseid hogy előbb jön a baba? igen - nem
2. Miért gondoltad hogy előbb jön: nagy volt a hasad, már nehezen viselted a terhességed, a baba biometriai adatai alapján nagyobb volt mint az utolsó menstr.idő számítás szerint ...stb.
3. Előbb jött valóban? igen - nem
4. Ha előbb jött mennyivel jött előbb?
5. Használtad-e az alábbi szereket vagy szerek közül valamelyiket ( málnalevéltea, homeopátiás szerek, egyéb)
6. Császár volt vagy természetes?
Köszönöm szépen a válaszokat.
1. igen
2.nagy volt a hasam, de nagyon nagyon jol viseltem.
Mintha nem is lettem vl=olna terhes.\
3.igen
4.38.het
5.malnelevel a vajudasnal
6.termeszetes uton 42 ora alatt :S
Szia!
1., igen
2., Doki is és a védőnő is azt mondta, hogy nagy a baba. Hatalmas hasam volt, igaz, nagyon sokat is híztam.
3., 13 napot túlhordtam
5., Ittam a teát és a bogyókat is szedtem.
6., Megindították a szülést, de a babámat ez sem érdekelte, Ő bent akart maradni. Császároztak.
1, igen
2, egyszerűen úgy éreztem, hogy szülni fogok és a szemérem csontomnál borzasztóan fájt.
3, igen
4, 32 hetes volt a baba
5, gyógytea keverék, de nem ilyen jellegű volt a probléma, fertőzés volt,mint kiderült, sajnos az orvosok nem vizsgáltak meg, amikor a panaszaimat elmondtam
6, császármetszés
Én nem éreztem, okt. 25-28. körülre voltam kiírva, 14-én voltunk UH-on, és a doki is azt mondta, 28-án jöjjünk vissza UH-ra, azt meglátjuk, mi lesz, szerinte későbbre lesz. Ez volt kb délben. Na, este mehettünk vissza, 15-én hajnalra meglett a baba, nem számítottam rá...
Nem használtam semmit, és természetes úton szültem.
1. igen
2. Anyukám, két testvérem 37-38 hétre szült. Úgy éreztem ez családi vonás.
3. igen
4. 37 hét
5. nem, semmit
6. természetes
Szia!
nekem első terhességem, és érzem hogy előbb jön majd, szerintem 1-2 héttel! Sajnos nem tudok megmaradni a seggemen, 35 hetesen még mindig biciklizek meg ilyesmi, és igy gondolom kevésbé érzi ott bent jól magát a törpe!
Persze lehet hogy nem igy lesz.....
1. igen
2. 31. héttől voltak jóslófájásaim, nem is kicsik, 38. héten elkezdett nyílni a méhszájam és 39 hetesen teljesen érett volt a lepény! Innentől bennt feküdtem a kórházban!
3. nem
4. egy kerek héttel később
5. mindent kipróbáltam ( + homeopátia)
6. természetes és gyönyörű :-)
Szép szülést ha előtte állsz!
1. igen
2. a baba az uh alapján 2 héttel kisebb volt a kiírt időpontnál, mégis úgy éreztem hogy előbb jön, ne kérdezd miért...
3. igen
4. 2 héttel
5. megvettem, de nem volt idő rá:)
6. császár
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!