EDÁ-val lehet úgy szülni, hogy könnyebb legyen és ne legyen olyan rossz? Csak olyan válaszoljon, aki így szült.
Persze. Nagyon klassz találmány, az egyetlen fájdalomcsillapító módszer, ami nincs hatással a babára. Segíti a tágulást és elviselhetőbbé teszi a fájdalmat.
Csak ajánlani tudom.
Én szültem már EDA nélkül is és EDA-val is. Az EDA-val kicsit könnyebb volt, viszont lassabban tágultam. Az els szülésem után megfogadtam, hogy a következőt EDA-val, mert nagyon kemény volt.
A második gyereknél valóban szinte percre pontosan ugyanannyi ideig tartott a vajúdás, mint az elsővel, ez egy kicsit meglepett. Gátvédelemmel szültem, azonban egy kis sebem lett a méhszájon, azt a doki ismét EDA segítségével varrta össze.
Véleménye: nekem jobb volt az EDA-s szülésem.
Én is Edával szültem májusban debrecenben.Inditottak,tehát kaptam az oxitocint is,az állitólag hatalmas fájásokat okoz.
Na én ebből semmit nem éreztem,úgy tünt el a méhszájam 5 óra vajúdás alatt hogy semmi fájdalmam nem volt.A tolóknál már nem adtak,az fájt is,de csak nem órákon át szenved az ember.
Én, miután megkaptam az EDA-t, még aludtam is egy jó órácskát. Szinte csak a tolófájásokra ébredtem fel.
Azért ez elég meggyőző, ugye? :)
NAGYON JÓ TALÁLMÁNY!
EDA-val szültem, 10 éve és majdnem másfél éve is, mind kettő indított szülés volt, de csak akkor kaptam meg az első adagot, amikor beindultak fájások.
Így tudtam pihenni, tolófáásokra meg már éreztem
A második szülésnél, hogy jobban táguljak (EDA valamennyir lassítja tágulást), a szülésznő ez első és második adag EDA között hagyott fél órát és labdára ültetett, na az viszont kegyetelen fájdalmas voltvolt
(2x szültem nagy babát-4,4 ill 4 kilósat simán)
Nem fájt a helye egyiknél sem, nem ágytálaztak.
Elsőnél kaptam katétert, másodiknál kimentem pisilni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!