Szerintetek, ha 1 kismama terhessége alatt megivott heti 3-4 pohár bort, lehet valami baja a babájának? Rossz indalatú hozzá szolok kíméljetek!
Ennyi nem árt. Sőt,napi 1 pohár vörösbor fogyasztása ajánlott is,mert vas van benne,és segít a méhnek ellazulni- értem ez alatt,hogy a keménykedést megszüntetheti. Orvosok ajánlják.
Üdv:3gyerkőcös
Nekem még ajánlotta is a doki, de én rosszul vagyok eleve minden alkohol szagától, ízétől, úgyhogy kihagytam.
Helyette csak bogyót szedtem, mert sokat és nagyon korán keményedtem, kinyíltam.
Nos.
Van két ismerősöm, mindkettő kb ennyi bort ivott.
Miközben én nem.
A terhességeink nem sok idő eltéréssel voltak egyébként.
Én nem ittam.
Érdekes,hogy az egyiknek súlyos szívbeteg fia született, a másiknak meg farfekvéses maradt a babája, császár lett a vége,és mozgásfejlődésbeli lemaradási vannak, mert a méhen belül oxigénhiányos állapot lépett fel.
Nos, én nem azt mondom,hoyg a borozgatások miatt.
Sőt.
Csak furcsa számomra hoyg pont az ő babájukkal lett baj, az enyémmel meg semmi az ég világon.
És ehet hoyg tényleg semmi de semmi összefüggés nincsen, csak bennem ott motoszkál,hogy mi van ha mégis?
Mi van ha mégis aborozgatástól van?
Nos, ez sajna sosem derül ki,de ha valaki azzal jön nekem az ismretségi körömből,hoyg miért nem iszok mefg egy pohár akármit én mindig elmesélem ezt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!