Van itt egyáltalán olyan anyuka/kismama, aki nem bánja, hogy császáros lett/lesz? Csak olyan válaszoljon, akit ez érint a vita elketrülése miatt!
Végig tudtam, hogy az én fiam csakis császárral születhet meg. Nem volt programozott, nem volt rá különösebb ok, csak valahogy tudtam. Én is császárral születtem.
A drága kisfiam végig faros volt, amit a végén lábtartással és vízbe kakilással tetézett, így a kiírt napon, beindult fájásokkal kimondták, hogy császár. Nagy megkönnyebbülés volt. :D
Iszonyú gyorsan felépültem, már 1,5-2 hét múlva szinte semmi bajom nem volt, rendesen jártam, nem görnyedtem, a hasam nem fájt, a hegem meg nem is látszik. 4. napon hazaengedtek, 3. napon már ömlött a tejem.
Nst-n mindig találkoztam egy anyukával, akinek már volt 2 gyermeke. Az elsőt császárral szülte meg, a másodikat simán, és mindig mondta, hogy reméli, hogy a 3. is császárral fog születni, mert neki az jobb volt. De végül az ő faros babája befordult, így azt is simán szülte meg, de azt mondta, hogy ha rajta múlik, akkor a császárt választotta volna.
Az én fiam születése után 5 hónappal szült a sógornőm, természetes úton. 36 órát vajúdott, de "kinyomták" belőle. Bevérzett a szeme, több helyen vágták és szakadt, a szülés után 1 (!) hónappal még ülni sem tudott, állva evett, annyira fájt neki lent. Mondta is, hogy inkább császározták volna, mert azóta sincs minden rendben odalent nála, pedig már 1 éves a fia, szexuális életük 0.
Remélem, hogy a második is császár lesz, bár nálunk az még várat magára.
Első baba téraránytalanság miatt program császár, én is már másnap jöttem mentem, semmi bajom nem volt, fájt, fájt, de volt elviselhetetlen. jövő hétre vagyok kiírva a másodikkal, úgy tűnik, hogy nagyon vékony a heg, így valószínüleg az is az lesz!
Eszem ágában sincs szülni, a lányom is 4200 g volt, most a fiam is óriásbébi, úgyhogy tartogatom inkább keddig. Szorítsatok!!!! :))
Fiamat én is szerettem volna simán szülni,majd nem tágultam,romlott a szívhangja,így sürgősségi császár lett.Sok vajúdás után,kicsit bántam,h így alakult,mert nagyon fájtak az első napok,nem bírtam rendesen ellátni a picit sem.
Most újra babás vagyok,márciusra várjuk a tesót,szerintem ő is császáros lesz,de nem bánom.Mostmár a sima szüléstől félek.... De majd meglátjuk mi lesz
Üdv.
Sziasztok! Én is császárral szültem 16 óra vajudás után, mert esett a szivhang.
Hát én lelkileg padlóra kerültem, de ebben nagyon sok más tényező is szerepet játszott, többek között, hogy én azt hittem nincs tejem a babám meg vigan szopizott és elég volt neki, de még a nővérek is azt mondták, hogy nincs. Ehhez még hozzájött, hogy a szobatársam egész álló nap azt hajtotta, hogy "nekem már megindult..csak ugy folyik...stb stb stb...) Szoval ezek és még a család is segitett, hogy rosszul éljem meg a császárt, de a férjem segitett és most már rendben vagyok és tudom hogy ez igy volt jo. Egyébként fizikailag semmi gáz nem volt. Ahogy felkelhettem az ágybol egyből tudtam menni rendesen és rendesen el tudtam látni a kislányomat.
Nem tervezünk második babát, de ha esetleg lenne, akkor nem riadnék vissza a sima szüléstől sem, de már nem zavarna a császár sem.
Szép napot és Jó egészséget mindenkinek!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!