Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » "Megeri" e szuleshez epidulali...

"Megeri" e szuleshez epidulalis erzesteleintot kerni?

Figyelt kérdés
2009. jan. 29. 10:50
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Én az első szülésnél nagyon megbántam órákra leálltak a fájásaim a doki mondta hogy attól.26 óráig vajudtam ebből 12 szülőszobán.A második kislányomnál nem kértem semmit és az első fájástól számitva 6 órára meglett ebből alig 2 óra volt szülőszobán.Sokkal könnyebb volt.Szerintem ez mindenkinél változó,én most a 3. babómnál sem epidulárisat.Nagyon fájt utána fejem még arra emlékszem.Kérj tanácsot a dokidtól,mert csak a saját tapasztalat.Kívánok könnyű szülést!
2009. jan. 29. 10:57
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Én epidurális nélkül szültem, de nem bántam meg. Annyira nem volt vészes. Ráadásul így tudtam mocorogni, epivel meg nem lehet.
2009. jan. 29. 11:00
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
En se kertem epiduralist, ba nekem eleg kemeny szules volt. Legalabbis en annak ereztem akkor, az orvosok szerint minden szepen a "forgatokonyv" szerint zajlott:-)
2009. jan. 29. 11:03
 4/16 anonim ***** válasza:
76%
én semmilyen fájdalom csillapitót nem kértem.
2009. jan. 29. 11:34
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Én se kértem semmilyen fájdalomcsillapítót és nem bántam meg. Nem mondom, hogy nem fájt, de ki lehetett bírni. Persze azt is megértem ha valaki már annyira nem bírja és kér.
2009. jan. 29. 11:50
 6/16 anonim ***** válasza:
88%
Majd meglátod, de szerintem nem jó. Én is anélkül szültem. Azt mondta a doki, hogy leállítja a tágulást, tehát hosszabb lesz az egész "menet". Utána tökre fáj a helye és sokaknak még az időjárás változáskor is érzékeny. Könnyű szülést kívánok.
2009. jan. 29. 12:05
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Én sajnos kértem!!!De a 2perces fájásoknál már semmit nem használt!!!Ugyan olyan intenzíven fájt epidurálissal mintelőtte!De ha mégis kérnél akkor semmiképp ne kelj fel utána 24óráig még akkor se ha mondják!!Engem 2órával a szülés után felkeltettek és másnaptól 6napon keresztül olyan hatalmas migrénem volt hogy a falat tudtam volna kaparni!Még a babámhoz és a látogatokhoz sem tudtam kimenni!Ha felkeltem olan volt mintha le akarna szakadni a fejem a helyéről!!Szülés után a 3.napon csináltak egy olyan beavatkozász hogy vettek le vért és vissza vezették a gerincembe ahol az epidurált kaptam!Ez némileg segített de csak másnap délutánig!!Úgyhogy jól gondold meg!!!!Elhiheted én szenvedtem tőle eleget!!A babómat is csak cicizni hozták át,szopiztatni is csak fekve tudtam!
2009. jan. 29. 12:11
 8/16 anonim ***** válasza:
91%

Én kértem, nem bántam meg. Rengeteget segített, 13 óra vajúdás után kértem. Nem fájt a helye, csak kb 3 napig volt kellemetlen. A fejem se fájt.

Sztem ott fogod meglátni, h kéred vagy sem.

Én sem akartam kérni, de végül örülök, h kértem!

2009. jan. 29. 12:12
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Én is kértem. Ez nem igaz, hogy fáj a helye. Nekem még a kanült is a hátamba felejtették és észre se vettem. Csak a második napon mikor bejött hozzám a férjem megsimizte a hátamat és ő vette észre. Este vizitnél szóltam, kivették, de azt se éreztem meg. És soha nem fájt a helye.
2009. jan. 29. 12:23
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egy álom volt vele a szülés. De nem reklámozom, mert biztos olvastad a többiekéből, hogy mennyiféle mellékhatása lehet. Nekem kötelező volt, mert majdnem -8.00 dioptriás a szemem és még így is örültem, hogy nem császár, hanem természetes szülés! Egyébként pedig 27 (!!!) óra vajúdás után kaptam meg és még ezután az "epivel" is 6 óra telt el, amíg megszületett a babám. Egyébként éreztem a szülést, de tényleg semmi nem fájt (a kitolástól a gátvarrásig sem). Nekem utána sem volt semmi bajom, hála Istennek. De te döntsd el, és azért vedd figyelembe, hogy lehet egy-két mellékhatása, amiket a többiek írtak.
2009. jan. 29. 12:30
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!