Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Amikor bemész a kórházba...

Amikor bemész a kórházba szülni, aláíratnak veled valami papírt, és abban szerepel h beleegyezel az edá-ba? Vagy ha úgy hozza a sors külön aláíratnak erről egy papírt?

Figyelt kérdés
2010. dec. 2. 16:01
1 2 3
 21/21 anonim válasza:
11 59es vagyok. a családban sajnos előfordult lebénult valaki anyukám már gyerekkoromba kezdte mondani hogy soha de soha nem szabad epidurális érzéstelenitesbe belegyezni. Ja és ha olyan fasza lenne, akkor nem iratnának alá papírt . Én pont ugy gondolom mint Te, gerincbe semmit nem engedek adni. Mütétnél engem is megakart dumálni az anesztes elég erőszakosan de nem hagytam magam, igy altattak. Flegma volt de elaltatott. Szülés előtt állok és én is előre izgulok.
2010. dec. 10. 18:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!