Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Amikor bemész a kórházba...

Amikor bemész a kórházba szülni, aláíratnak veled valami papírt, és abban szerepel h beleegyezel az edá-ba? Vagy ha úgy hozza a sors külön aláíratnak erről egy papírt?

Figyelt kérdés
2010. dec. 2. 16:01
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Azt hiszem a császárnál muszály beadni, mert a nélkül mindent éreznél és gondolom azt a fájdalmat nem lehet kibírni. De nem biztos én rendesen szültem edával és semmi bajom tőle
2010. dec. 4. 16:14
 12/21 A kérdező kommentje:

De altatással is el lehet végezni a császárt.

Én 1000% hogy nem fogom hagyni az edát, ha beadják az engedélyem nélkül, beperelek mindenkit.

2010. dec. 4. 16:57
 13/21 anonim ***** válasza:

Nem gyereknap,az altatás mindig veszélyesebb mint az érzéstelenités. Az altatástól sem kll félni,de ha félni és hisztériázni akarsz valamin akkor az altatáson tedd.

NEM LEHET lebénulni az eda-tól,ha csak nem a sarki hentes adja be!

De látom te egy tipikus hisztérika vagy aki okosabbnak hiszi magát az orvosoknál.

2010. dec. 4. 18:45
 14/21 anonim ***** válasza:

Ja és perelhetsz ha beadják,de pórul fogsz járni,mivel az érzéstelenitést mindig előbbre kell helyezni az altatásnál,mivel az altatás veszélyesebb az anyára és a magzatra is.

Szóval ha császároznak és eda-t kapsz,teljesen szakszerüen járnak el

2010. dec. 4. 18:46
 15/21 anonim ***** válasza:
Nem egy kórház van ma Mo-n, ahol eleve nincs lehetőség EDA-ra, még császárnál sem.... Ott minden kismamát altatnak.
2010. dec. 4. 18:47
 16/21 anonim ***** válasza:

Szia! 19.45 vagyok.

Ha ennyire nem akarod az EDA-t, akkor mindenképp keress olyan orvost előre, aki ezzel egyetért, mert ott, akkor már késő szólni.

Pl. Én éjjel szültem, és olyankor nincs benn egy csomó altatóorvos, és ha az az 1, aki ott van nem látja indokoltnak, akkor nem tudom, hogy altatnak-e, mert veszélyes rád, és a babára is.

Különben meg ha gáz van, és Te nem írod alá, akkor nem csinálják meg, de akkor (bocs), lehet belőle nagy baj is.

Hidd el, nekem is adtak, a férjemet mikor műtötték adtak, apósomnak,2 bnőmnek is, és mindannyian azt mondjuk, hogy frankó volt, nem fájt, semmi utóhatás nem volt, és ma már olyan ügyesek, hogy nem lenne gáz...

Pedig én annyira, de annyira rettegtem, hogy nem igaz...

Minden jót!

2010. dec. 4. 19:35
 17/21 anonim ***** válasza:

Az altatás sokkal-sokkal veszélyesebb, mint az eda, pont emiatt is inkább eda-t használnak!! + a babádat is elaltatja, lelassítja az altatás, rá nézve is százszor veszélyesebb.

Mindig az anesztes dönt, mérlegel. tudok olyat, akit altattak, mert úgy látta jónak a doki, de a többség eda-t kap.

Gondold át azért, nem rosszindulatból császároznak vagy érzéstelenítenek, hanem a te és a babád érdekében.

(az eda amúgy nem a spinális érzéstelenítés, könnyebb, hamarabb kijön belőled és nem is mélyre szúrják!)

2010. dec. 5. 21:40
 18/21 anonim ***** válasza:
Jaj-jaj,nagyon harcias vagy!Beperelsz mindenkit?!Uram Atyám,mi van Veled?!Először is nézz utána,mi az EDA!Kicsit kevered(meg a kedves válaszoló is,aki baromságokat írt)a spinális érzéstelenítéssel.És az altatásnak sokkal nagyobb a rizikója,mint az EDA-nak.De Te tudod,bíráld felül a dokikat...ja,és PERELJ!
2010. dec. 6. 00:46
 19/21 A kérdező kommentje:

Ti vakok vagytok?

Hol láttatok olyan kérdést, hogy kritizálni kell a kérdezőt?

Biztos jó lehet, ilyen rosszindulatúnak lenni, szánalmasak vagytok.

És igenis kikérem magamnak, hogy a gerincebe adjanak akármit, nem kell beledögleni egy gyerek megszülésébe.

2010. dec. 6. 12:57
 20/21 A kérdező kommentje:

00:46, mi az h baromságokat írok?

Nem tökmindegy hogy minek hívják ha a gerincbe adják?

Még szerencse, hogy nem ilyen fajankók az orvosok mint te

2010. dec. 6. 13:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!