Lányok! Én ezt nem értem.. Ha valaki pozitívakat tesztel, miért lesz belőle negatív? Napok óta olvasok itt ilyenekről.. Ez hogy lehetséges? Miért ilyen a sors, hogy szegények egy pár napig örülhetnek, aztán ott a pofáraesés?
Jó a kérdés!!!
Nekem múlt héten 2 naponta volt pozitív tesztem (3 db)
és mégsem vagyok terhes.Voltam dokinál is,és nem látott semmit,labor teszt negatív lett.Én sem értem,de már nagyon beleéltem magam,erre a doki lehűtött.Azt mondta várjam meg a következő mensit,és utána lehet tovább próbálkozni.
9.-én meg is jött,szóval alig várom,hogy elmúljon és lehessen próbálkozni,mert nagyon szeretnénk a kisfiunknak tesót adni.
ez mindig is így volt csak hogy a nök nem teszteltek túl korán.
vagy nem volt még teszt, így minimum 1-2 hónap után vették észre vagy ha volt teszt már nem voltak ilyen érzßekenyek és csak a 5-6 hetes babát mutatta, ha elötte felszívodott vagy elment észre sem vették.
Igen......azt hiszem Rád gondoltam! Hát ez szörnyű........mi a fene? Van ilyen? Mert, hogy egy tesz esetlegesen selejtes.......de számomra még az is felfoghatatlan, hogy egy selejtes teszt max nem értékelhető, de nem mutat akkor sem pozitívat.........na de három.........pffffffffff
Nagyon sajnállak........remélem hamar összejön Neked és nem lesz több ilyen "átvágós" hónapod
Kedves 11:27-es!
Igen, igazad lehet........valószínű ez a legésszerűbb magyarázat, és ez az igazi ok!
Sziasztok! Pont ezt a kérdést akartam feltenni én is:-)
Nagyon sajnálom, akinek + volt és végül még sincs baba:-((
Én már túl vagyok két vetélésen. És most újra babát várok, de csak most tudtam meg. Két hét múlva megyek uh-ra hiszen addig nem igazán lát mit a doki. De most elkezdtem aggódni ne hogy gond legyen....
Én is csináltam már 3 tesztet és mind három + lett....kezdek izgulni.
Kitartást mindenkinek:-)
Egyet értek az előttem szólókkal hogy lehet, hogy abban van a megoldás, hogy túl korán tesztelünk, mert már annyira szeretnénk.
Kedves 12:57-es!
Szívből gratulálok! De ne idegeskedj, mert az nem jó! Legyél most egy kicsit önző, és mondd azt, hogy sajnos mással megtörtént, de nálam biztos minden rendben lesz!
Én ha egyszer tesztelek egy pozitívat, nem jövök fel erre az oldalra. Mert amennyire hasznos, sajnos annyira káros is. Rengeteget segítünk egymásnak, de sokszor csak egymásba "verjük" feleslegesen az ideget.
Sok jót kívánok Neked is, és mindenkinek
12.57-es vagyok:-)
Köszönöm kedves, nyugtató szavaidat:-) Nagyon egy gondolat vagyunk, mert ma nekem is eszembe jutott, hogy néha nem jó ennyit olvasni....
Szorítok:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!