Wertheim műtét után vagyok már lassan egy év telt el most kezdtem el a lombikbébi programot és kíváncsi vagyok hogy mire számítsak milyen esélyem van az egészre?! És persze van-e olyan sors társam aki ezeken a dolgokon végig ment és sikerrel járt?
Nem tudom, hogy mi a Wertheim műtét, de van egy ismerősöm, aki szintén részt vesz a lombikbébi programban.
Ő is beteg, policisztás petefészek szindrómája van. Neki még nem sikerült a terhesség ezzel a programmal sem, de lehet hogy ebben az is bennevan, hogy amikor kiderült hogy beteg, először félrekezelték.
Azt mondták neki, hogy ha sikerül, még akár ikrei, vagy hármasikrei is lehetnek, mert egyszerre több petesejtet is visszaültetnek a méhbe, hogy még biztosabban legyen az egyikből kisbaba.
Van egy oldal: www.webbeteg.hu itt ha regisztrálsz, orvosok fognak válaszolni a kérdésedre. Nekem ha valami eü problémám van, meg szoktam kérdezni itt is, meg ott is, mert jó dolgokat szoktak válaszolni.
Nagyon szurkolok, hogy kisbabád szülessen! Kitartást és sok sikert! :)
Szia!
Az előző vagyok.
Utánajártam egy kicsit a problémádnak, hátha akkor többet tudnék segíteni. Nem semmi ez a műtét ami neked volt, nagyon örülök annak hogy sikerült és hogy meggyógyultál.
Viszont salynos nem túl jó a helyzet. Megkérdeztem egy orvostól ezt, amit te, és azt mondta, hogy aki Wertheim műtéten esett át, azt nem szokták bevenni a lombikbébi programba. De azt is mondta, hogy azért lehet hogy van esélyed arra, hogy gyermeked lesz, de ezt csak a műtétedet végző orvos tudja megmondani, hogy mennyi.
Én nagyon bízom abban hogy sikerül, kitartást kívánok, és sok sikert, én szorítok neked!
Van méhtest megtartó Wertheim műtét is, nekem is ilyen volt egy éve, mert én is babát szeretnék még :) igen van rá esély!
ezt a fórumot olvasgasd inkább, itt mindenki wertheim-en esett át és sokan szültek utána. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!