Amikor bemész a kórházba szülni, aláíratnak veled valami papírt, és abban szerepel h beleegyezel az edá-ba? Vagy ha úgy hozza a sors külön aláíratnak erről egy papírt?
Én csak akkor írtam alá a papírt, mielőtt beadták. Ez vajúdás közben történt, mert kértem.
A bp-i Margit kórházban szültem.
Nem, csak akkor kell aláírnod, ha kéred az EDA-t!
Ez egy nagy butaság, hogy nem Te döntöd el...ha természetesen szülsz, akkor igenis Te döntesz, hogy kérsz- e egyáltalán bármilyen fájdalomcsillapítást! (én amúgy kértem, és szuper volt, egyáltalán nem fájt a hátbaszuri..., és a szülés is szuper élmény lett!!!)
Persze ha esetleg császárra kerülne a sor, az más, ott valóban nem dönthetsz, ott nincs más lehetőség. csak nagyon nagyon végső esetben altatnak, mert veszélyes lehet a babára.
Minden jót!
Utolsó ha azt sem tudod mi az ne riogasd szegény kérdezőt.
Nem a kőkorban élünk,hogy edától bénuljon le a kérdező..vagy bárki.
De igazad van nem lehet tudni,az is lehet,hogy kilépek holnap itthonról és a fejemre esik egy repülő
Kedves 11:59!
épp ezért tettem fel a kérdést, de lehet nem egyértelműen, mert semmi esetre sem szeretnék Epidurális vagy a másik gerinbe adott érzéstelenítést, és tudni szeretném, hogy ha császárra kerülne sor akkor akaratomon kívűl beadhatják-e.
Köszönöm a válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!