Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Amikor bemész a kórházba...

Amikor bemész a kórházba szülni, aláíratnak veled valami papírt, és abban szerepel h beleegyezel az edá-ba? Vagy ha úgy hozza a sors külön aláíratnak erről egy papírt?

Figyelt kérdés
2010. dec. 2. 16:01
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%

Én csak akkor írtam alá a papírt, mielőtt beadták. Ez vajúdás közben történt, mert kértem.

A bp-i Margit kórházban szültem.

2010. dec. 2. 16:03
 2/21 A kérdező kommentje:
Köszi! Akkor ha nem írom alá nem adhatnak. Ez jó, mindenki azzal riogat, hogy ezt nem én döntöm el.
2010. dec. 2. 16:06
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
Mármint azt, hogy kapsz-e érzéstelenítést vagy sem, Arról bizony te döntesz, csak úgy nem fognak adni :) Inkább arról lehet szó, hogy hiába is kérne valaki, nem kap, mert vagy egyáltalán nincs is rá lehetőség vagy éppen nincs, aki beadja vagy már túl későn kéri, azaz túlságosan előrehaladott a vajúdás. Csak úgy kéretlenül senkinek sem adnak, nyugi :)
2010. dec. 2. 18:08
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
Ilyet nem írattak alá,mivel azt EDA-t nem osztogatják csak úgy!Ha kéred,csak akkor adnak(amennyiben abban a kórházban,ahol szülsz van rá lehetőség),és akkor kell csak aláírni a papírt.
2010. dec. 2. 19:43
 5/21 anonim ***** válasza:
90%

Nem, csak akkor kell aláírnod, ha kéred az EDA-t!

Ez egy nagy butaság, hogy nem Te döntöd el...ha természetesen szülsz, akkor igenis Te döntesz, hogy kérsz- e egyáltalán bármilyen fájdalomcsillapítást! (én amúgy kértem, és szuper volt, egyáltalán nem fájt a hátbaszuri..., és a szülés is szuper élmény lett!!!)

Persze ha esetleg császárra kerülne a sor, az más, ott valóban nem dönthetsz, ott nincs más lehetőség. csak nagyon nagyon végső esetben altatnak, mert veszélyes lehet a babára.

Minden jót!

2010. dec. 2. 19:45
 6/21 A kérdező kommentje:
Igen, arra vagyok kíváncsi hogy ha császárra kerülne sor, akkor kell-e beleegyező akármit aláírni
2010. dec. 3. 10:02
 7/21 anonim válasza:
4%
mi az az eda? epidurális erzestelenites? van aki lebénul tőle nem szabad kérni
2010. dec. 4. 11:59
 8/21 anonim ***** válasza:
89%

Utolsó ha azt sem tudod mi az ne riogasd szegény kérdezőt.

Nem a kőkorban élünk,hogy edától bénuljon le a kérdező..vagy bárki.

De igazad van nem lehet tudni,az is lehet,hogy kilépek holnap itthonról és a fejemre esik egy repülő

2010. dec. 4. 12:29
 9/21 anonim ***** válasza:
Én 8 óra vajúdás után kaptam edát (2 órát hatott), majd újabb 8 óra múlva döntöttek végül a dokik a császár mellett. Már a műtőben voltam, amikor az asztalon feküdve aláírattak valami papírt velem. Gondolom a műtéti beleegyezőt.
2010. dec. 4. 14:46
 10/21 A kérdező kommentje:

Kedves 11:59!

épp ezért tettem fel a kérdést, de lehet nem egyértelműen, mert semmi esetre sem szeretnék Epidurális vagy a másik gerinbe adott érzéstelenítést, és tudni szeretném, hogy ha császárra kerülne sor akkor akaratomon kívűl beadhatják-e.

Köszönöm a válaszokat

2010. dec. 4. 15:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!