Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ki szült beöntés nélkül...

Ki szült beöntés nélkül oldarrafekve felemelt lábbal? Milyen volt?

Figyelt kérdés

én igy szültem, de nekem nagyon kellemetlen volt, nem tudtam mi volt rosszabb a lábam tartani vagy a fájás maga.

Nem adtak beöntést pedig lett volna rá idö, hanem oldalra fektettek, közben ott álltak melettem, és "eltörölték" a "balesetet"

2010. nov. 25. 21:15
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

én ülve szültem, de többször is oldalra fektettek két fájás között, mert akkor sokkal gyorsabban jön lefelé a baba.

hát azért nem szerettem volna egyik lábamat égnek tartva nyomni...

nem kaptam én sem beöntést, de baleset nem ért.

és attól még érheti a kismamát baleset, hogy beöntést is kapott...

2010. nov. 28. 19:22
 22/22 anonim ***** válasza:

Sziasztok.

Én Ausztriában, Linzben szültem tavaly. Itt is a természetes szülésnek a hívei: nincs beöntés, borotválás, szülés közben lehet inni (már ha tudsz, mert én nem tudtam)...Én magamtól fordultam az oldalamra és mikor jöttek a tolófájások, akkor visszafordítottak hanyatt.

Baleset nem volt, mert előtte a természet kihozta belőlem. Viszont hánytam. Kérdeztem ez normális e, mondták igen. Na onnantól kezdve nem érdekelt a dolog.

És így van: történjen bármi, valószínű ezek az orvosok, segédek, nővérek már minden lehetséges dolgot, eseményt láttak már. Szégyenre SEMMI ok!!

2010. dec. 4. 14:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!