Ki szült beöntés nélkül oldarrafekve felemelt lábbal? Milyen volt?
én igy szültem, de nekem nagyon kellemetlen volt, nem tudtam mi volt rosszabb a lábam tartani vagy a fájás maga.
Nem adtak beöntést pedig lett volna rá idö, hanem oldalra fektettek, közben ott álltak melettem, és "eltörölték" a "balesetet"
Te jó Isten! Én elsüllyedtem volna a szégyentől. Nekem annak ellenére is adtak beöntést, hogy mikor kérdezték, hogy mit ettem, mondtam, hogy egész nap semmit, mert már egész nap nem volt étvágyam, és akkor már este 10 óra volt.Nah, de mindegy.
El sem tudom képzelni, hogy hogy lehet oldalt fekve szülni. Teljesen természetellenes. És iszonyat kényelmetlen lehetett.
Hol szültél?
Mar a legtöbb helyen nem adak beöntest. én is így kezdtem szülni de nehéz szülés volt, ezert at fordultam es meg ugy is vakummal tartották a babám.
de nekem nem volt kellemetlen a baleset pedig elötte voltam wc-n, de ami bement azt egyböl cserélték az álátétet.
az oldalfekvés résznél a medikus tartottam a lábamat, így erösebbek voltak a fájások, de nem segített, mert visszacsúszótt minden pozicíóba.
ha nem volt jó miért nem szoltál. nekem valami nem volt jó szoltam.
amúgy nemetorszagban szültem.
Nemetország.
Hát a szégyenkezéstöl nem sülyedtem el, mivel volt más dolgom, ami elvonta a figyelmem. Sajnos koraszülés volt, ezért nem tudtam elöre benyujtani a kérésemet, hogy hogy szeretnék szülni. Mikor meg odakerült a sor , hogy erösek voltak a fájásaim akkor meg örültem, hogy egyáltalán lefektettek. De biztos ha lesz második elöre kifogom kötni, vagy háton vagy ülve, vagy kád. Hát utána kiprobáltam itthon mégegyszer, hogy oldalrafekszek és egy percig fönntartom a lábam..... Tök jo, pláne ha nem edzett az ember, és ehez még egy kis tolofájás...
Én külföldön élek kétszer szültem egyszer sem adtak beöntést. Nem is éreztem, hogy baleset lett volna, bár lehet, csak nem éreztem. Majdnem oldalrafordulva történt a második, valahogy úgy volt kényelmesebb, de a lábamat tartani nehéz volt. Bár biztos kérhettem volna, hogy segítsenek tartani, biztos megtették volna, ám egy hirtelen megkönyebbüléskor visszafordultam, és már jött is a baba.
Ilyet írni, hogy szégyen. Szüléskor semmi sem szégyen. Orvosok és mindenki körülötted már látott nem is egy akár nem legtisztább esetet ennyi szülésből, amennyit már lebonyolítottak.
Utolso, németországban hol?
En Kölntöl nem messze...
Szinten kulfoldon szuletm es nem volt se beontes se borotvalas se gatmecces (bar az utolsot nagyon hianyoltam)
Nekem volt baleset a kitolasi resznel, pedig elotte 2 napig tisztulasi hasmenesem volt.
Vizben szuletem es ott tortent a baleset....szerencsere mar nem volt hasmenesem....
oda volt keszitve egy nagy szuro es kihalasztak.....
eszre sem vettem, csak a ferjem szolt, hogy mi is van.
En kb csak fejen allva nem vajudtam....
Ne haragudj, de Te szultel mar?
Nyilvan nem azert tortent, mert ugy gondoltam, hogy ahh most szulok nincs kedvem kimaszni a kadbol es oda sz.rok.
Semmit nem ereztem belole.....
Es most mit tegyek?Valjak el, mert ez tortent?
Vagy nem is tudom, hogy gondolod.....nem en kertem, hogy ne legyen beontes..itt ez a szokas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!