Van itt olyan anyuka, aki császár után természetes úton szült?
Figyelt kérdés
3 éve szültem a kislányomat, császár lett. Nem tágultam, nem haladt előre a folyamat, de már esett a szívhangja, ezért megműtöttek.
Februárra vagyok kiírva a kisfiammal. Az orvosom szerint nincs annak akadálya, hogy természetes úton szüljem. Alakulhat úgy, hogy sikerül.
Nem ragaszkodom hozzá, ha császár lesz hát császár lesz, de szívesen megszülném hüvelyi úton.
Van itt, akinek az első császára lett, de utána szült természetes úton?
tegnap 21:25
1/1 anonim válasza:
Nekem több barátnőm is van így. Minden szülés más. Lehet most minden simán fog menni. Ezt senki nem tudja előre megjósolni. 3 gyereket szültem természetesen és az első kettőnél lassan tágultam, a harmadik babám pedig rakéta volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!