Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ha első császár volt, a...

Ha első császár volt, a második még lehet gyors szülés? Nagy babát is lehet természetesen szülni?

Figyelt kérdés

Elsővel túlhordás miatt indítottak, nem tágultam emiatt megcsászároztak. Nagyon sokat vajúdtam annak ellenére, hogy nem haladt semerre a folyamat. És félek kicsit a második szüléstől. Februárra vagyok kiírva. Nagyon szeretném megpróbálni a természetes szülést de nagyon félek, hogy megint császár lesz. Első nagy baba volt 4000 gramm 54 centi, és a másodikat is nagyra saccolják már most.

Mit tudnék tenni, hogy "jól" sikerüljön a második szülésem?

Az, hogy az első ilyen nagy lett és a második is nagy lesz, akkor még meg tudom szülni természetesen?

(A császár után nagyon hamar felépültem, csak csalódott vagyok, hogy nem tudtam megszülni.)

nov. 8. 20:09
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Láttam olyat, aki egy 4 kilós gyereket szült császárral "relatív téraránytalanság" miatt, kicsit több mint egy évre rá (!!) a majdnem 5 kilós gyereket meg simán.

Volt olyan, akit úgy kellett lebeszélnem a császárról, mert hogy az első az volt és arra készült, de 8 centivel jött a kórházba.

Olyat is, akinél a második gyerek olyan gyorsan jött, hogy épp csak a szülőszoba fele jártam és nekem kellet kb. elkapni (nyilván emiatt előtte nem is volt kontaktom szerencsétlen anyukával, azt se tudtam ki az, mi az, csak oda kellett állni hirtelen gátat védeni:D), aztán utólag kiderült, hogy "ja, amúgy az első császár volt":D

És persze, benne van a pakliban az is, hogy most sem jön össze. De simán lehet esély, bízzál benne, ha még véletlen mégse, akkor se törj össze, ez nem a te hibád.

nov. 8. 20:24
 2/4 anonim ***** válasza:
10%
Ha feszült vagy, akkor nem. Légy laza. Ez a titok.
nov. 8. 20:41
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Ez az, amit nem tudsz előre befolyásolni. Szarul tágulok és 2 gyereket szültem simán (indított szülés volt mindkettő), van remény. 1 hónap múlva születik a 3. babám.
nov. 8. 21:37
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Első 3900g-al császár volt.

A másodikat rá 2.5 évre megszültem természetesen, 4210g-al

nov. 9. 07:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!