Első baba császár, Hosszú vajúdás elégtelen tágulás miatt, második lehetséges mégis természetes úton?
1. nekem el se indult. Indították, 23 óráig brutál 2 percesek, majd durva mekóniumos víz miatt (ő sem élvezte a műfájásokat...) sürg. császár.
2. 13 hónappal később 32 óra igazi vajúdással vbac.
3. 22 hónapra rá 2vbac.
4. 14 hónapra rá 3vbac. 😊
Hasonló helyzet, mint az első válaszolóval, nekem sem indult el, indították, de utána sem tágultam. Én szerencsére nem vajúdtam az 1-2 perces brutál fájásokkal 23 órát, csak kb. 10-et. Utána sürg. császár, mert esett a kisfiam szívhangja, és sehogy nem sikerült tartósan visszatornászni (neki is a nyakára volt tekeredve a köldökzsinór, mint utóbb kiderült). De szerencsére teljesen egészségesen született.
Most terhes vagyok a kistesóval. Elvileg nincs akadálya a sima szülésnek, de hazudnék, ha azt mondanám, hogy nincs bennem félsz...elég rossz élmény volt ez az indított szülés, meg ami utána jött.
1-eshez kérdés
Nem volt semmi baj abból, hogy a császárod után 13 hónapjára normál úton szültél? Szóval nem véreztél be utána, vagy valamilyen szakadás stb nem volt? Ettől nagyon félek, ha esetleg ilyesmi lenne, hogy kis idő telik el 2 szülés közt, főleg, ha az 1. császáros.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!