Ha a kismmánál természetes uton indul meg a szülés, elfolyik a magzatvize, de hormonjai miatt nem tágul ki, csak később, akkor később kitágulás hogy lehetséges?
Ha elfolyt a magzatvíz, akkor eleve nem zárt már a méhszáj
Sok esetben nem sikerül a tágulás, akkor császár lesz.
Vagy csak szimplán beindulnak a fájások..akár az oxi hatására
Nem igazán értem, hogy mit is akarsz tudni, de teljesen normális, hogy spontán burokrepedéssel induljon egy szülés és csak később kezdjen tágulni a méhszáj a fájások következtében.
Első szülésem így indult. Hajnalban pukk, elfolyt a víz, mint a Niagara. Kórházba be, ~fél ujjnyira, azaz szinte semennyire voltam nyitva, de mire beértünk kezdődtek a fájások. 13 órát vajúdtam mire meglett a gyerek természetes úton. Közben kicsit rásegítettek mesterséges oxival is.
elfolyt a magzatvizem 22 órakor.
közölték bent, apuka mehet haza,ez még hosszú folyamat. Reggel 5-ig "vártak", majd bekötötték az oxit. fájásaim jöttek dögivel, de tágulni semmit nem tágultam, így délben császár lett, de azért,mert a fiam végig nehezen viselte a fájásokat.
viszont a szobatársamat 22 órán át vajúdtatták, és utána lett császár,mert nem lett meg ottsem a kellő tágulás.
Vagy sikerül,vagy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!