Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Akinek sikeres vbac volt...

Akinek sikeres vbac volt mennyi ideig vajúdtatok? Illetve érdemes indítással próbálkozni?

Figyelt kérdés

Első babámat császárral szültem indítás után (fájásgyengeség) és másodikat szeretném megpróbálni természetesen. Érdekelne, hogy akinek sikeres vbac volt ott mennyit vajúdtatok? Illetve mi volt az első császár oka?

Kicsit félek. Elsőnél indítás után sokáig vajúdtam de semmit sem tágultam, baba sem jött le, konkrétan semmi sem történt. Most semmiképpen sem szeretném a terminust túlhúzni, mert nem tudok ctg-re járkálni naponta így vagy indítás lesz vagy császár, ha addig nem indul meg.

Érdemes megint az indítással próbálkozni?

okt. 25. 19:19
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Elsőnél a fiam pulzusa olyan magas lett, azonnal toltak a műtőbe.

Másofik rá 2.5 évre született. Mindenképp el akartam kerüni a császárt. Sikerült. Éjjel 2kor elkezdődtek a fájások. Reggel 6ra bementünk a kórházba. 9:20ra a kezemben volt.

Nem tudsz naponta nst-re járni. De miért?

Nálunk nincs kívánságműsor, hogy emiatt indítást vagy csaszárt akarok. Ha nem indul meg, 41+3ig várnak. Addig pedig naponta nst...

okt. 25. 19:30
 2/4 A kérdező kommentje:
Mert a kórház tudtommal császáros előzménnyel amúgyis indítana/császározna terminus napján. (Ezenkívül messze van a kórház, ahová naponta kellene menni ctg-re. Kb 1-1.5 óra út csak oda, majd míg sorra kerülök meg ctg aztán vissza. Kb 4 óra menne el. Férjem dolgozik, kisfiammal pedig itthon vagyok, nagyszülők 200+ km-re laknak. Bár ez tényleg másodlagos. Kórház nem enged túlhordani császár miatt.)
okt. 25. 19:36
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Ilyet sem hallottam még
okt. 25. 19:50
 4/4 A kérdező kommentje:
Én is csak a kórház facebookos csoportjában olvastam, de ott több embernél is.
okt. 25. 20:03

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!