Akinek sikeres vbac volt mennyi ideig vajúdtatok? Illetve érdemes indítással próbálkozni?
Első babámat császárral szültem indítás után (fájásgyengeség) és másodikat szeretném megpróbálni természetesen. Érdekelne, hogy akinek sikeres vbac volt ott mennyit vajúdtatok? Illetve mi volt az első császár oka?
Kicsit félek. Elsőnél indítás után sokáig vajúdtam de semmit sem tágultam, baba sem jött le, konkrétan semmi sem történt. Most semmiképpen sem szeretném a terminust túlhúzni, mert nem tudok ctg-re járkálni naponta így vagy indítás lesz vagy császár, ha addig nem indul meg.
Érdemes megint az indítással próbálkozni?
Elsőnél a fiam pulzusa olyan magas lett, azonnal toltak a műtőbe.
Másofik rá 2.5 évre született. Mindenképp el akartam kerüni a császárt. Sikerült. Éjjel 2kor elkezdődtek a fájások. Reggel 6ra bementünk a kórházba. 9:20ra a kezemben volt.
Nem tudsz naponta nst-re járni. De miért?
Nálunk nincs kívánságműsor, hogy emiatt indítást vagy csaszárt akarok. Ha nem indul meg, 41+3ig várnak. Addig pedig naponta nst...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!