Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Természetes szülés után...

Természetes szülés után választott császár. Megbántátok? Vagy ha bevállaltátok a másodikat is simán megszépítette az elsőt vagy még rosszabb volt?

Figyelt kérdés
tegnap 10:31
 1/9 anonim ***** válasza:
36%
természetes szülés után nem lehet csak úgy ok nélkül császárt választani.
tegnap 11:01
 2/9 anonim ***** válasza:
78%

Lehet, csak mangánban.

Én is így csináltam. Nem bántam meg, sőt! Ha lenne harmadik az is császáros lenne.

tegnap 11:19
 3/9 A kérdező kommentje:
De lehet, magánban, ahogy a 2. válaszoló írja.
tegnap 11:23
 4/9 anonim ***** válasza:
28%
Simán lehet! Én eleve természetes szülés ellenes vagyok, szóba se jött más, csak a császár és nem bántam meg. Az egész baráti köröm befizetős programozott császárral szült, és mindannyiónknak pozitív élményei vannak. Több olyan ország van, ahol császár az alap és csak a nagyon csórók szülnek a hagyományos barbár módszerrel.
tegnap 11:33
 5/9 anonim ***** válasza:
62%

#4 Hagyományos barbár módszer 🤣

Ezt írja az eszetlen a természetes szülésre. Szerinte jobb a császár, ami egy komoly műtét, ahol sok-sok réteget átvágnak, mire eljutnak a babáig. Az azt követő felépülési időszakról ne is beszéljünk.

Igen, nagy divat lett mostanában, hogy annyira fosnak a nők a szüléstől, hogy inkább szimplán kivetetik magukból a gyereket- puszta kényelemböl.

A természetes szülés az igazi, csak meg kell találni hozzá a legjobb környezetet.

tegnap 12:08
 6/9 anonim ***** válasza:
84%
Nem a kérdésre válaszolva: Szerintem meg mindenki úgy szüljön, ahogyan akar. Szerintem, ha epi meg más fájdalomcsillapítási módszerek elérhetőek lennének a kórházban akkor többen szülnének természetesen. Mármint több embernek lenne hozzá kedve. Nekem első indítás volt, de végül nem tágultam semmit így császár lett. Nekem nagyon jó élmény volt a császár, szinte meg sem kottyant. Másodiknál viszont szeretném a természetesen, remélem sikerül. Császárnál egyedül az összenövésektől félek (okozhatnak gondot de nem mindenkinél). De amúgy más országokban lehet választani, hogyan szeretnél szülni
tegnap 12:11
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem én választottam másodikra a császárt, hanem ikerterhesség miatt volt programcsászárom. Nekem a felépülés rettenetes volt. Semmihez nem tudom hasonlítani a műtét utáni hét fájdalmait. Rosszabb volt mint a természetes szülés. De ha a természetes szülésem egy hosszú, horror szülés lett volna, akkor nem így gondolnám.
tegnap 13:31
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Mindenkinek ugy kellene szulnie, ahogy o akar. Van akinek a csaszar volt horror, masnak a huvelyi szules. Van aki mindkettovel szult, egyik az csaszart, masik a huvelyit elte meg rosszabbul. Van, aki a holyagservevel, a mehsullyedesevel szenved, masnak a hege valt szet.

Nekem csaszar lett, 9-kor kerultem a szuloszobara, burkot repesztettek es oxit is kaptam, aztan delben a csaszar mellett dontottek, 13 ora utan megszuletett a kisbabam. Ha valasztanom lehetett volna, inkabb ezt valasztom, mint egy 24-48 oraig elhuzodo vajudast, aminek valoszinuleg szinten csaszar a vege, csak akkor mar kimerulve es meggyotorten. De ehelyett meg inkabb valasztottam volna azt, ahogy en szulettem: elfolyt a magzatviz, anyukam egy oran belul a korhazba ert, es onnan meg egy ora volt, mire megszulettem huvelyi uton. Nyilvan sok esetben nem valasztas kerdese.

ma 06:00
 9/9 anonim ***** válasza:
De az miért fáj nektek ha valaki nem akar szülni? És még fizet is érte.
ma 07:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!