Természetes szülés után választott császár. Megbántátok? Vagy ha bevállaltátok a másodikat is simán megszépítette az elsőt vagy még rosszabb volt?
Lehet, csak mangánban.
Én is így csináltam. Nem bántam meg, sőt! Ha lenne harmadik az is császáros lenne.
#4 Hagyományos barbár módszer 🤣
Ezt írja az eszetlen a természetes szülésre. Szerinte jobb a császár, ami egy komoly műtét, ahol sok-sok réteget átvágnak, mire eljutnak a babáig. Az azt követő felépülési időszakról ne is beszéljünk.
Igen, nagy divat lett mostanában, hogy annyira fosnak a nők a szüléstől, hogy inkább szimplán kivetetik magukból a gyereket- puszta kényelemböl.
A természetes szülés az igazi, csak meg kell találni hozzá a legjobb környezetet.
Mindenkinek ugy kellene szulnie, ahogy o akar. Van akinek a csaszar volt horror, masnak a huvelyi szules. Van aki mindkettovel szult, egyik az csaszart, masik a huvelyit elte meg rosszabbul. Van, aki a holyagservevel, a mehsullyedesevel szenved, masnak a hege valt szet.
Nekem csaszar lett, 9-kor kerultem a szuloszobara, burkot repesztettek es oxit is kaptam, aztan delben a csaszar mellett dontottek, 13 ora utan megszuletett a kisbabam. Ha valasztanom lehetett volna, inkabb ezt valasztom, mint egy 24-48 oraig elhuzodo vajudast, aminek valoszinuleg szinten csaszar a vege, csak akkor mar kimerulve es meggyotorten. De ehelyett meg inkabb valasztottam volna azt, ahogy en szulettem: elfolyt a magzatviz, anyukam egy oran belul a korhazba ert, es onnan meg egy ora volt, mire megszulettem huvelyi uton. Nyilvan sok esetben nem valasztas kerdese.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!