Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Természetes szülés után...

Természetes szülés után választott császár. Megbántátok? Vagy ha bevállaltátok a másodikat is simán megszépítette az elsőt vagy még rosszabb volt?

Figyelt kérdés
dec. 3. 10:31
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
0%
Én konkrétan le💩, hogy ki hogy szül. Nem az én testem, nem nekem kell szembenéznem az esetleges következményekkel (unokahugom EDA miatt oxigénhiányosan született), nem nekem kell hetekig lábadoznom a császár miatt. Ennyi.
dec. 4. 15:07
 12/18 anonim ***** válasza:
76%
11: ahogyan nem te repedtel szejjel, es nem neked van huvelyfalserved es inkontinenciad sem. Mert sok huvelyi uton szuletett anyuka ezektol szenved. Miert vagy ilyen taho?
dec. 4. 16:31
 13/18 anonim ***** válasza:
17%

Nem repedtem szét. Mellesleg vannak jó kórházak. Kádban szülésnél pl. eleve csökken az esélye, kettő: a szülésznő is kívül belül bedörzsöl olajjal (amit jó ha szülés előtt pár héttel már elkezdesz használni) és láss csodát: nulla szakadás, nulla varrás.

A környezetemben akik ott szültek, senki sem szakadt.

Ma is tanultál valamit. Szívesen! 🙃

dec. 4. 17:21
 14/18 anonim ***** válasza:
62%
13: a fellengzos ki ha nem en stilusodat ne itt, nem egy szinten vagyunk. Remek, hogy neked ilyen szipiszupi csodaszulesed volt, orulj neki, ritkasag.
dec. 4. 17:57
 15/18 anonim ***** válasza:
Én császár után két hetet az intenzíven voltam. Ez tényleg annyira egyéni, ki mibe tenyerel bele vagy csak úgy mázlistán potyogtatja a gyerekeket.
dec. 11. 12:11
 16/18 anonim ***** válasza:
76%

3 gyereket szültem természetes úton, a negyedik sürgősségi császár lett (friss az élmény.)

Az én tapasztalatom/véleményem, hogy mindkettőnek megvan az előnye/hátránya. Nyilván most a felépülés hosszabb időbe telik, és nagyon szar felülni + a bal oldalamon még mindig nem tudok feküdni (első 3 napban meg sehogy nem tudtam feküdni), de az elhúzódó vajúdás, ami kb elviselhetetlen kategória, közben nézegetik, mi a helyzet odalenn, pont a legnagyobb fájások közepette, mellette a rettegés, hogy a babával minden rendben lesz-e, a 3 cm nagyságú aranyér, ami szülés alatt jött ki… Na, ezeket örülök, hogy (részben) megúsztam. Volt vajúdás, EDA is volt, de nem úgy hatott, ahogy kéne. Szerencsére nem sokáig szenvedtettek, a beérkezéstől számítva picit több, mint 4 óra telt el, és vittek a műtőbe.

dec. 17. 18:15
 17/18 anonim ***** válasza:
53%
Utolso, te vagy a harom kislany utani, meglepi kisfiuval varandos anyuka? Vagyis mar nem varandos.😇 gratulalok! Mielobbi felepulest es jo egeszseget nektek a picivel, a csaladdal. Orulok, hogy te nem szolod le a csaszarosokat, es nem magasztalod az egekig a huvelyi szulest. Ugy gondolom, te korrekt valaszt adtal.
dec. 17. 20:04
 18/18 anonim ***** válasza:
76%

Igen, én vagyok. Köszönöm ☺️

(Én pár hónapja kérdeztem pcs-ról is itt, milyen indokokat vesznek figyelembe, mivel volt a 3.nál komplikáció, és rettegtem, hogy megismétlődik… Persze, darabokra lettem szedve én is akkor, hogy mit akarok, meg menjek akkor magánba… Itt sokaknak mintha tényleg bűn lenne a császár….)

dec. 18. 01:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!