Második szülés,belső aranyerek,mit lehet tenni,hogy ne legyen még rosszabb?
Sziasztok. Három éve szültem. Sajnos a szülés következtében tele lettem aranyerrel,két külső,és sok sok kisebb nagyobb belsővel. Ezt persze nem mondták a kórházban,sok idő és utanajaras volt,mire megtudtam,miért fáj állandóan odalent. Tervben a második (és egyben utolsó) baba. Proktológus azt mondta,utána érdemes megműttetni. Na most én félek,mert az első szülés után szó szerint kidőlt a seggem...nem hiszem,hogy csak én vagyok ilyen cipőben. Hasonló sorsúak,mit lehet tenni, megelőzni, könnyebbé tenni,bármit? Ugyanitt várom a tanácsokat, tapasztalatokat is azoktól,akiknek volt már ilyen műtétje.
(Nem repedtem szülés közben. Csak a gát metszés,ami a mai napig néha fáj, és egy ér elpattanás volt,amit varrni kellett. )
Műteni nem műtöttek.
Az elsőnél abszolút nem volt ilyen problémám.
Másodiknál a terhesség vége felé igen, de szülésig ki tudtam kezelni.
A harmadiknál sajnos nem, ott a szülésnél még brutálisabb lett, hónapok alatt jött helyre, de persze a “helye” megvan :/
5 hét múlva vagyok kiírva a negyedikkel.
Annyira nem durva a helyzet, mint az előzőnél, de nem tudom, szülés közben nem fog-e úgy kijönni, mint akkor.
Reparon Herbal kúp és krém valamelyest segíthet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!