Aki félt a szüléstől végül jobb vagy rosszabb élmény volt?
Nekem töredék annyira volt fájdalmas mint amire számítottam. Azt hittem majd ilyen belehalós lesz. Hat nem. Az utolsó néhány fájás volt jajgatós. Igaz, hogy nem tartott sokáig az egész, az is sokat dobott rajta.
Viszont sokkal euforikusabb volt, ezerszer csodálatosan mint amire számítottam. Életem legszebb élménye.
Rosszabbra számítottam.
Masodiknál meg már cseppet sem féltem. ☺️ Elsőnèl nagyon.
Én rettegtem, de aztán olyasmi élmény volt mint a #3-as válaszolónak. Amikor beindult már úgy sodródtam az árral, a nagy részét kihúztam itthon, 3 percesekkel indultunk be, beérve pedig 3 és fél óra alatt kint is volt a bébi.
Az utolsó pár fájás volt a hangosabban jajjgatós, de nem sikítós, persze életem legfájdalmasabb élménye volt, hazudnék ha más mondanék, ellenben fel voltam készülve már a gátsebre, varrásra, varratszedésre, aztán nem is repedtem-szakdtam, gátvédelemmel szültem pedig első baba. Nekem ez volt a pozitív csalódás.
Akkor azt mondtam, hogy soha többet (ami így is lesz mert csak egyet terveztünk) de az idő megszépítette, és simán szülnék újra, ha akarnánk még babát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!