Kedves anyukák! Olyan szüléstörténetekre lennék kíváncsi, ahol az egész terhesség "zökkenőmentes" volt. Akkor a szülés rosszabb vajon emiatt?
Első fiammal minden oké volt végig,kb 7-8 óra volt a szülés,mindenki mondta milyen gyors, ahhoz képest,hogy első baba.
2. fiammal igaz volt az elején hematómám,de kb 1 hétig tudtam csak vele feküdni,mert ennyi segítségem volt,utána már én voltam fiammal,minden rendben volt a terhesség alatt,pedig emelgettem is rendesen, sétáltam rengeteget(7 hónapos terhesen a deákról fel a várba,gyalog!)e mellett fiammal is minden nap,szóval tényleg zökkenő mentes volt,a szülésem kb 2 órásra sikeredett,ebből 1 órát otthon töltöttem,mert nem akartam elhinni,hogy megindult a szülés,1 órát meg a szülőszobán,a doki nem hitte el,hogy most nemrég kezdtem el vajúdni:)
na ilyet kívánok neked is:)
hihetetlenül zökkenőmentes várandósságom volt, és irigylésre méltóan könnyű szülésem :) ki tudja, lehet, hogy ha lesz kistesó, meg majd jól megkínoz az élet...
most nem akarok észt játszani, de a tesóm szerint annyira ösztönösen és természetesen álltam mindvégig a dolgokhoz, hogy nem is lehetett volna másképp.
gondold azt, hogy ŐS-ANYA vagy, és hogy a világ legtermészetesebb dolgát végzed, kérd meg a babát is, hogy ügyes legyen a születésnél, és szimplán gondolj arra, hogy könnyű lesz a szülésed! (lehet, h bejön, én kb. ezeket csináltam) :)
tokeletesen "eszrevetlen" varandossagom utan volt egy eleg nehez,19 oras szulesem, de!!!!!! barmilyen nehez akkor Neked es a babanak, barmennyire megvisel-es a negativ elmeny kovet par hetig- hidd el, tul fogsz esni rajta, lelkileg testileg egyarant! amikor kijottem a korhazbol azt mondtam, hogy koszonom a sorsnak ezt az elmenyt, de nem kernek belole tobbet. Most mindenoras vagyok a masodikkal,16 honap utan, es a varandossagom most inkabb terhesseg, de annyira elhalvanyult mar ez alatt a rovid ido alatt a negativ szules elmeny, hogy kepea vagyok mar pozitivan allni az elottem allo feladathoz! ne felj, ne gorcsolj, mert az semmivel sem fog elorebb vinni, sot! ne engedd, hogy a tudatod beszukitse az osztoneid ertelmezeset! sokan megtettuk mar, sokan, koztuk Te is talan, meg egyszer, ketszer, vagy ahanyszor azerezned meg fogod tenni, osztonbol, ahogy sok ezer eve minden asszony,vagy akar emlos eloleny:-):-):-)
kitrtas es fel a fejjel, nemsokara mindent karpotol a kisbabad (ha lesz egyaltalan mit karpotolni, mert lehet Te is leszel olyan szerenses mint sokan, akik 2 ora alatt, (elvislehetetlen) fajdalom nelkul adtak eletet!
Sok szerencset:-)
Hibátlan 9 hónapom volt az első fiammal, de tényleg. Azon kívül, hogy megmozdult és elkezdett nőni a hasam, semmi tünetem, bajom, problémám nem volt. Hízni is csak 7 kg-ot híztam. A kiírt nap hajnalán fájásokra ébredtem, 10 órakor kerültem be a szülőszobára, 2 órán keresztül menstruációs görcsnél kisebb fájásaim voltak, délben mondta a dokim, hogy na, lehet nyomni, és 12:20-kor megvolt a fiam. :)
Most megint terhes vagyok, eddig minden ugyanúgy zajlik, mint először. Remélem így is marad. :)
Szerintem sokat számít a pozitív hozzáállás, én végig hittem benne, hogy gyors és könnyű szülésem lesz. Ezt kívánom Neked is! Majd írd meg, ha nem felejted el.
25 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!