Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Császármetszés esetén miket...

Császármetszés esetén miket csomagoltatok magatoknak a kórházi csomagba?

Figyelt kérdés
Milyen típusú betét, eldobható bugyi, stb.
ma 12:46
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Sürgősségi császár lett, szerencsére volt eldobható magas dereku bugyim, ami nem volt, az elég nagy papucs vagy 4 számmal nagyobb annyira bevizesedett a lábam. Nekem amúgy elég volt a sima éjszakai betét.
ma 13:24
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanazt vittem, amit a sima szülésekre, annak indult a harmadik is, aztán sürgősségi császár lett.

Én Tena lady pantset használtam, kényelmes és nem kellett bugyi+ami fontos és jól jött Kubus üveg, vizes. Fekve is tudsz inni és nem folyik, műtét után sokat kell inni és nem szabad emelni a fejed. Én ezt is minden szülésemre bekészítettem, soha nem lehet tudni alapon és végülis, mikor azt gondoltam már sima ügy lesz harmadszorra jól is jött 🫣😄

ma 14:05
 3/7 anonim ***** válasza:
Sürgősségi császár volt nekem is. Ami nekem életmentő volt, de nem vittem, hanem behozták utánam a kórházba, az a szoptatós párna. Fekve nekem nem ment a szoptatás, ülve meg nehéz volt tartani a babámat, szoptatós parnaval viszont sokkal kényelmesebb volt. +Én nem használtam, de sokan esküsznek a hasleszoritora
ma 15:19
 4/7 anonim ***** válasza:

Nem császárra készültem, de az lett. Ami igazán életmentő volt az a Tena pans és a kulacs (volt szopókás üvegem is, de abból nekem nehezebb volt inni) :)

Meg széles bő papucs. Brutál módon bedagadtak a lábaim, hozni kellett be papucsot mert amit vittem nem jött fel...

ma 16:10
 5/7 anonim ***** válasza:
Szintén sürgősségi császár, így extra nem volt nálam, de nem is kellett más, mintha simán szültem volna.
ma 17:27
 6/7 anonim ***** válasza:
Olcsó eldobható bugyi, giga tena betét, cuclis innivaló, bimbóvédő krém, folyékony nasi, fürdőköntös. Nekem ez lenne a must-have csomagom a következő császáromra :D
ma 19:40
 7/7 anonim ***** válasza:

Nekem programozott császárom volt, de igazából semmi extra dologgal nem készültem. Eldobható bugyipelenkát azt hiszem a Rossmannban vettem, amúgy nem véreztem nagyon durván, de tényleg praktikus, nem kell aggódni, hogy elcsúszik a betét. Mindenképp magas derekú bugyi kell, ha betétezel, akkor is. Telefonhoz hosszú töltő vagy hosszabbító, mert sok helyen a fejed fölött van a konnektor, kevesebbszer kell felküzdeni magad. A szopókás üveg vagy kulacs se rossz ha van nálad.

A szoptatós párna tényleg jó, nálunk azt adtak bent a kórházban. Igazából legjobb az lett volna ha viszek be egy normális ágyat meg egy fotelt (akkor talán nem szenvedek végig három napot friss sebbel, dagadt lábbal, fájó háttal meg mindennel egy kőkemény ágy szélén ülve úgy hogy még a hátam se tudtam semminek nekitámasztani, egy szék nem volt a kórteremben) de ugye ez nehezen kivitelezhető. 😀

ma 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!