Császár metszés után mikor múlik el a nagy mértékű fájdalom?
Sziasztok!
Csütörtökön volt a császármetszésem és még 4 nap után is nagyon nehezen tudok felülni és felállni az ágyból. Igyekszem legalább 2 óránként felkelni, de nagyon nehezen megy, és mikor felülök akkor alig merek levegőt venni a fájdalomtól. Napról napra jobb egy picivel, de nem gondoltam volna, hogy még pár nap múlva is ennyire fog fájni.
Tudnátok tapasztalatokat írni nekem kérlek?
Köszönöm szépen a valaszokat.
Hat en 4.nap a foldig guggoltam, en nem ertem masnak hetekig hogy fajt, nekem a laparos petefeszek mutet volt ilyen h 2 hetig az agybol se tudtam felkelni. Pedig ott nem vagtak fel,csak lyukak voltak.
Csazsar utan nekem a foldon volt a merleg ott mertem minden etkezes utan a babat.:) meg pakoltam arra is emlekszem a 4.nap ahogy hazaertem.
1 hét nekem is kellett mind 2 műtét után. Az egyik császár volt, az rosszabb volt sztm, keresztbe vágtak. A másik nagyműtét volt, hosszabba vágtak és az "jobb" volt.
Sztm egyén függő is, de 1 2 hét kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!