Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Császár metszés után mikor...

Császár metszés után mikor múlik el a nagy mértékű fájdalom?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Csütörtökön volt a császármetszésem és még 4 nap után is nagyon nehezen tudok felülni és felállni az ágyból. Igyekszem legalább 2 óránként felkelni, de nagyon nehezen megy, és mikor felülök akkor alig merek levegőt venni a fájdalomtól. Napról napra jobb egy picivel, de nem gondoltam volna, hogy még pár nap múlva is ennyire fog fájni.

Tudnátok tapasztalatokat írni nekem kérlek?

Köszönöm szépen a valaszokat.

tegnap 16:20
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
20# nem azt írtam, hogy nem tudtam felállni se, hanem hogy kvara fájt 🤦 a kérdés nem az volt, hogy meddig magatehetetlen valaki császár után, hanem hogy meddig fáj...magatehetetlen nyilván nem voltam én se, mert mint mondtam, a minimalisat megcsináltam. Hajolni mondjuk a fájdalomtól tényleg hetekig nem tudtam, ha nem is egy hónapig, de jó 2-3 hétig, és utána is fájt, nem kicsit. Értem, te kemény vagy, meg minden, legyél rá büszke a nevetos fejeddel, de azért nem mindenki viseli ezt olyan jól, érthető okokból, és intelligens ember ezért nem néz le senkit, a saját mellét verve. Én pl vállalom, hogy az egyik oka, amiért valószínűleg nem is lesz második gyerekem, az pont az, hogy én még egy császár után nem tudnam a nagyobb gyereket is ellátni az újszülött mellett, olyan szinten szr volt anno. Nekem bőven elég volt pár óránként pelenkázni, etetni, öltöztetni.....
tegnap 21:48
 22/23 anonim ***** válasza:

9 vagyok.

15 sztm se volt olyan vészes azért...de mindenki máshogy éli meg, más a fájdalom tűrő küszöbe.

Én pl jobban féltem attól, hogy hosszába vágnak, mindenki azt mondta az rosszabb, sztm jobb volt.

tegnap 23:09
 23/23 anonim ***** válasza:
56%

Ha felállsz akkor bármennyire is fáj csak kiegyenesedve járkálj. Illetve minél többször mozogj. 1.5-2 óránként ha felkelsz az jó csak sétálgass is. Ezenkívül ajánlom a hegmasszázst.

Van aki könnyen viseli, van aki nehezen, de hidd el el fog múlni :)

ma 09:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!