Császár metszés után mikor múlik el a nagy mértékű fájdalom?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Csütörtökön volt a császármetszésem és még 4 nap után is nagyon nehezen tudok felülni és felállni az ágyból. Igyekszem legalább 2 óránként felkelni, de nagyon nehezen megy, és mikor felülök akkor alig merek levegőt venni a fájdalomtól. Napról napra jobb egy picivel, de nem gondoltam volna, hogy még pár nap múlva is ennyire fog fájni.
Tudnátok tapasztalatokat írni nekem kérlek?
Köszönöm szépen a valaszokat.
tegnap 16:20
11/23 anonim válasza:
Én 2 hétig éreztem, után már nem igazán. 3-4 hét múlva, mintha mi sem történt volna. Persze, hogy fáj még a 4. napon.
13/23 anonim válasza:
Na ezért nagyon káros, hogy itt hányan lódítanak, hogy császár után fél nappal már lefutottak a maratont, meg hogy àá nem is kell annak fájni..dehogynem! Gondolj bele, mekkora műtét ez, min mész keresztül. Gyakorlatilag élve boncolnak, szanaszét vágnak. És nem, nem béna orvos mutott, hanem engem pl Debrecen egyik legjobb, híres orvosa, és profi munka volt, ettől függetlenül kb egy hónapig kegyetlenül fájt. Nem pár napig....viszont 1 hónap után lett klasszisokkal könnyebb minden. Sok kitartást, erőt, egészséget kívánok, és persze sok boldogságot a babádhoz! :) ha pedig jól esik pihenni, pihenj!
14/23 anonim válasza:
13as, nekem nem fájt eddig. 1 hónap? Ne viccelj, ki látta el addig a gyereked, vagy gyógyszeren éltél 1 hónapig? Mert nekem a kegyetlenül fájt az nem az a kategória, amivel jól működöm és mindent meg tudok csinálni.
15/23 anonim válasza:
13as vagyok, +1 slusszpoén: ismertem pár csaszarost a műtétem előtt. Amikor még nem volt gyerekem, ők is azt mondták, óó, hát nem volt olyan vészes az a császármetszés. Miután megszultem, és mondtam, hogy hát de ez kvara fáj (hetek után is), akkor már bevallották, hogy ja, hát amúgy igen, ez tényleg szr...de a sürgős császárom előtt a vajúdás se olyan volt, mintha nagy wcre kellene mennem, hanem brutál fájdalmas, előtte pedig arra is mondták, hogy nem nagy dolog szülni...szerintem sokkal nyíltabban és oszintebben kellene a nőknek ezekről a dolgokról mesélni, mert jobb felni, mint megijedni. Mondjuk én nem hittem el, hogy tényleg nem fájdalmas, így annyira azért nem lepődtem meg, mondjuk úgy, hogy inkább beigazolódott a sejtésem, hogy sokan ferditenek. Mert lehet, hogy egy pici százaléknak tényleg nem fáj se a vajúdás, se a császár, de szerintem sokan hazudnak is, és lehet, hogy kegyes hazugságnak szánják, de mégsem az, ha sokan mondjuk úgy koppannak, mint szegény kérdező.
16/23 anonim válasza:
14# most az egy dolog, hogy elláttam a gyereket, de attól még brutálisan fájt pl felülni, felállni, lehajolni hetekig nem tudtam..persze muszáj volt a minimalisat megcsinálni, de az tényleg a minimális volt hetekig. És 1 hónap után szűnt meg a fájdalom.
17/23 anonim válasza:
Hiába jónevű a doki, ha elavult a műtéti technikája. Engem mindenki riogatott a csádzárral. Kellemetlen húzódás volt felülésnél ennyi. Kivéve a legelső felülést az fájt, de nem kibírhatatlanul.
18/23 anonim válasza:
17# nem az elavult műtéti technikatol vannak fájdalmai az embernek egy nagyműtét után...hidd el, korszerű technikát alkalmaznak ott.
19/23 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a válaszát! :)
tegnap 20:06
20/23 anonim válasza:
:D a 3.gyerekemet szültem császárral. Igen nagy bajban lettünk volna,ha egy hónapig nem tudok lehajolni meg felállniba fájdalomtól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!