Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Császármetszés után milyen érzés?

Császármetszés után milyen érzés?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Egy hónapja már, hogy császármetszéssel született a babám. Minden rendben van vele, de a hegem sajnos fáj. Éles szúró érzést érzek. Egyébként szépen gyógyult, hamar bevarrasodott, és már nincs is varr, halványodni is talán már halványodott. De az érzés, mintha vágnák. Lehet pszichés? Nagyon megviselt a műtét, toxémia miatt sürgősségi volt, előbb is született a baba. Másnak milyen érzése volt műtét után? A másik, ami nagyon kellemetlen, a hüvelyemből mintha valami ki akarna esni, illetve nagyon "szeles", pukizó hang jön belőlem, már csak ha egyszerűen felkelek az ágyból.
tegnap 19:48
 1/5 anonim ***** válasza:
64%

Szerintem menj orvoshoz. Ultrahangon megnézi.

Nekem csak "hangyás" érzésem volt, de arra felkészitettek, mert idegszálakat vágtak el. Pár év után ez is helyrejött. Semmilyen más problémám nem volt és nincs.

Csak az orvos tudja megmondani, hogy minden rendben van-e.

tegnap 20:23
 2/5 anonim ***** válasza:
86%
Több hónapig nagyon fájt, hajolni se tudtam, se vízszintbe feküdni. Orvosok szerint rendben volt minden. Aztán elmúlz
tegnap 20:25
 3/5 anonim ***** válasza:

Én is 1 honapja szültem császárral . Nekem semmi bajom. Igazából az első két hétben húzodott kicsit mikor felkeltem de azóta semmi. Nekem az őrzőben az első felkelés volt sz.ar, de az mindenkinek, ill. minden műtét után ilyen. De a saját lábamon mentem le az osztályra.

Az első két hétben éreztem magam fáradékonynak de ezt otthon nem éreztem. A fotózás és a bevásárlás után éreztem .

Szóval menj dokihoz.

tegnap 20:49
 4/5 anonim ***** válasza:

1 éve császároztak.

Kb 2 hétig annyira erős fájdalmam volt, hogy alig bírtam felkelni/leülni. Aztán fokozatosan csökkenni kezdett a fájdalom, de még hónapokig érzékeny volt.

Szülés utáni 6 hetes kontrollon majd jelezd a dokinak a fàjdalmat és a hüvelyi diszkomfortot. Utóbbi lehet méhsüllyedés miatt is.

tegnap 20:54
 5/5 anonim ***** válasza:
Óvatosan kezdheted a hegmasszázst. Akár szakembert is kereshetsz, aki ért hozzá. Segíteni fog.
tegnap 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!