Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Nem vagyok felkészülve a...

Nem vagyok felkészülve a szülés utáni felépülésre. Volt más is így? Mit tettél hogy könnyebb legyen?

Figyelt kérdés

3.gyermekemet várom.

Nem félek a szüléstől vajúdástól.

Egyszerűen csak a szülés utáni napokat szeretném atlépni..

Az első zuhanyzás, pisilés, kakilás, a fura löttyedt has, a szétnyomódott szemérem tájék, aranyér stb...

Ezektől félek a legjobban..

Első gyermekem után 3-4 hónap volt a felépülésem. Második után kB 6 hét.

Lelkileg vhogy fel kellene készülnöm...

dec. 30. 14:39
 1/6 anonim ***** válasza:
70%

Ha még első gyerek lenne, megérteném.

De 3.gyereknél ez kicsit gáz.

Tudod milyen. 2x átélted. Tudod, hogy mi nem tetszett benne. Próbálj meg arra gondolni, mivel tehetnéd ezeket a dolgokat jobbá, könnyebbé.

A löttyedt hasat mondjuk semmivel....

dec. 30. 15:21
 2/6 anonim ***** válasza:
59%
Nekem 1 gyerekem van, semmi ilyen gondom nem volt, amiket leirtal. De neked sokkal több a tapasztalatod. Úgyhogy szerintem te abszolút fel vagy készülve, vagy nem értem a kérdést.
dec. 30. 17:10
 3/6 anonim ***** válasza:
62%

Én még csak 1x szültem császárral de ezeket én sem várom. Azt mégkevésbé, hogy a nagy is keljen testvérféltékenység miatt és hulla legyek.

De őszintén amit a legjobban utáltam az az éjszakai csöpögő tej. Gyűlöltem :D

dec. 30. 17:17
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanígy voltam. Pénteken lrsz 2 hetes a 3. babám. Minden volt mindegyiknél, amit leírtál. Az aranyerem brutális volt, de most sokkal hamarabb gyógyul. Féltem, hogy fájni fog wc-re menni, de semmi gond nem volt. Az első babánál 2 hónapot szenvedtem az aranyérrel, a másodiknál többet. Lehet neked is gyors lesz a felépülés. Repedtem és mégis jól vagyok. A hasammal nem tudok mit kezdeni, de rosszabbra számítottam. Könnyű szülést és gyors felépülést kívánok!🙂
dec. 30. 17:35
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Erre szerintem nem lehet lelkileg felkészülni. Fizikailag esetleg, venni extra cuccokat, amik a kényelmedet, gyorsabb gyógyulást szolgálják. Fagyasztani le kaját, rendelni, segítséget kérni, hogy tudj pihenni. De lelkileg előre felkészülni arra, hogy löttyedt lesz a hasad vagy szülés után zuhanyozni kell, szerintem nem lehet. :D Meg fog történni, túl fogod élni, ahogy eddig is, ahogy mindenki túléli. El fog múlni és minden szép és jó lesz, és lesz egy kisbabád.
dec. 30. 18:32
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem ezzel nem volt gondom, valahogy úgy voltam vele másodszorra, hogy tudtam, hogy "el fog múlni". Kevesebbet néztem tükörbe. Én a szoptatásra nem voltam felkészülve, utáltam az elsőnél minden pillanatát és nagyon megszenvedtem vele. Arra készültem, hogy most az első elakadásnál váltunk tápszerre és csá. Hulla nyugodt voltam, hogy majd lassan elapad az amúgyis kevés tejem és minden jó lesz, nem fogok annyit szenvedni pár milikért, mint az elsőnél.

No erre most természetesen minden flottul megy, 4 hónapos a babánk, van elég tejem és szépen szopizik. Én mégis baromira várom, hogy visszakapjam a melleim.

dec. 30. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!