Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés utan minden rendben volt?

Szülés utan minden rendben volt?

Figyelt kérdés
Egy honapja szültem es lassan jon a kontrol ideje. Nem erzem hogy barmi gond lenne volt akinél megis találtak valamit? Ha igen volt előjele vagy nem? :)

dec. 29. 13:48
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Igaz nem a kontrollon, hanem elöbb.

A császár seb elfertőződött. Mikor hazaengedtek már rohadtul fájt, éreztem h furi szaga van. 2 nap múlva olyan szinten gennyedzett, megijedtem. Mentünk vissza.

Utána 1 hétig naponta kellett visszajárnom

dec. 29. 14:49
 2/8 A kérdező kommentje:
Uhh sajnalom :/ az le maradt hogy természetesen szültem gatvedelemmel
dec. 29. 15:54
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha jól vagy, akkor jól vagy. Figyelj a babádra és ne hülyeségeken aggódj.
dec. 29. 16:59
 4/8 anonim ***** válasza:
75%
Semmi problémát nem éreztem magamon,és semmi probléma nem is volt a kontroll vizsgálatok alkalmával. 3x szültem természetes úton. Utolsó nekem gátvédelemmel sikerült. Mondjuk nem is lett volna idő másképpen.😅
dec. 29. 18:26
 5/8 anonim ***** válasza:

Nekem bakteriális fertőzést találtak. Nem azonnal a kontrollon derült ki, hanem a rákszűrés eredményéből. Akkor felhívtak a nőgyógyászatról, felírtak egy kúpot a felhőbe, amit esténként kellett talán 5 napig felhelyezni, és még tilos volt a szex egy hétig.

Igazából semmi tünete nem volt, ha nem csinálnak rákszűrést ki se derült volna.

dec. 29. 18:46
 6/8 anonim ***** válasza:

Első császár után mindenem begyulladt méh-húgyhólyag-bél kb 5.héten.

Második császárnál 12-18 órával később bélgyulladást kaptam, +1 hetet húztam rá kórházban..

Harmadik császárnál szintén gyulladás, azt hittem le kaparom a falat , úgy égett a bőrőm a heg felett mintha egész álló nap egy égő parazsat tartottak volna oda.

2 antibiotikumot kúra kellett mire rendbe jöttem.

dec. 29. 19:32
 7/8 A kérdező kommentje:
A bél gyulladást honnan vetted eszre? Sajnalom :(
dec. 29. 19:48
 8/8 anonim ***** válasza:

2009 óta vannak bélproblémáim. Az első terhességem hozta ki a gyulladást. Mindhárom terhességet 3-3-3 bélgyulladással vittem végig.

Pokoli hasfájás, láz, véres széklet hasmenés -szorulás felváltva. Mintha penge menne végig a beleiden.

2. Terhességnél császár közben derült ki, hogy a vastagbelem egy szakasza megcsavarodott , kitágult, mindenem mindennel összenőtt letapadt. 2 órás műtétem volt.

Idén derült ki, hogy ezek mellé Sibo beteg vagyok, ezek nagyban hozzájárulnak a bél problémámhoz, nagy valószínűséggel a kitágult szakasz okozta. Lényegében felborult az egyensúly a vékony és a vastagbél bélflórája között.

dec. 29. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!