Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Van itt olyan/ismertek olyat,...

Van itt olyan/ismertek olyat, akinek az első szülés hüvelyi volt és minden rendben ment, a második pedig császár lett? Miért lett császár a második?

Figyelt kérdés

Nem nagyon hallottam még erről a verzióról... Csak olyat, hogy valakinek az első császár a második vbac vagy szintén császár. Aki pedig elsőre hüvelyi úton szült, az a következőket is úgy.

Érdekelne olyan sztori is, ahol az elsőnél minden oké volt, a második mégis császár lett

2021. jún. 9. 08:48
 1/7 anonim ***** válasza:
Anyumnak első sima szülés volt, második pedig császár, harántfekvés miatt.
2021. jún. 9. 09:32
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Több ilyet is ismerek, az első szülések természetesek voltak, de utána életmentő vagy sürgősségi császár kellett a többedik gyereknél.
2021. jún. 9. 10:20
 3/7 anonim ***** válasza:
Anyának első 4 gyerek természetes, 5. császár. A keze a homlokánál volt tesómnak, és arctartása is volt, így császározták
2021. jún. 9. 10:53
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Én is így voltam!

Első gyereket simán megyszültem 4 óra alatt, a másodikat sajnos nem sikerült, mert túl nagyra nőtt odabent. Téraránytalanság miatt császározni kellett.

Pedig rendesen éreztem, hogy mikor kell nyomnom, csak hát.... nem fért ki a lányom!

2021. jún. 9. 12:05
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Első természetes szülés volt, a második császár (ikerterhesség, farfekvéses babák)
2021. jún. 9. 14:22
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Kolléganőmnek 3 rendes 4.császár leesett a pici szívhangja.
2021. jún. 9. 14:39
 7/7 anonim ***** válasza:
Anyumnak velem természetes volt, öcsémmel pedig császár, myomája volt ami útban volt, és 36 éves volt már vele, így jobbnak találta a doki a császárt.
2021. jún. 17. 15:10

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!