Ha az ikerterhesség során minden rendben van, akkor automatikusan természetes szülésre készülünk?
Figyelt kérdés
...vagy választhat az anyuka? (Lefizetés és fogadott orvos nélkül) Vagy ilyenkor "evidens" hogy császár lesz?2021. dec. 8. 19:19
1/4 anonim válasza:
Ahhoz olyan orvost kell találnod aki ezt támogatja, a legtöbben a császár mellett voksolnak.
Én 39. hétre szültem, teljesen egészségesek. És sikerült gátvédelemmel. De ehhez egy támogató orvos kell, plusz most nem tudom hogy néz ez ki, mivel nincs fogadott orvosra lehetőség.
2/4 anonim válasza:
Illetve ha olyan dokit fogsz ki aki sokat volt PIC-en akkor ott szintén mindenbe veszélyt és komplikációt lát. Én ezért váltottam egyszer nőgyógyászt, mert meg volt győződve, hogy csak császár és biztos pic lesz a vége.
3/4 anonim válasza:
Akarmennyire is szarul hangzik, de ez erosen helyfuggo is. Egy kis korhazban, ahol egy ugyeletes van, meg egy behivos, aki raadasul esetleg meg csak nem is szakorvos, plusz az egesz korhazra van egy anesztes, aki lehet, hogy nincs ott 3 percen belul ki ha kell, ott bizony haromszor is meggondolja az embee, hogy bevallal-e egy huvelyi gemini szulest….
Egy nagyobb helyen, ahol mindig an legalabb ket szakorvos meg elerheto anesztes, ott kicsit lazabb a helyzet.
4/4 anonim válasza:
2 babának is ugy kell feküdni, hogy hüvelyin szülj meg PIC-es orvos is kell.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!