Mennyi napig kell a kórházában lenni sima szülés és császár után, ha minden rendben van?
Ötös, azt a mindenét, akkor nem sokáig maradtál bent.
Meg a többiek sem. Akkor már nem úgy van mint régen, hogy sima szülésnél is 5 napot minimum bent kellett tölteni. Azért ez megnyugtató,mert itthon lábadozni bizonyára sokkal jobb, mint egy idegen környezetben.
Az elsőnél vasárnap délután császároztak, csütörtökön a reggeli vizitkor szóltam, hogy szeretnék hazamenni. Addigra már elég volt a Cataflam tabletta fájdalomcsillapításra, el tudtam látni magamat meg a babát is. Délben megvizsgáltak, és hazaengedtek.
A második babánál hétfő este császároztak, kedd reggel újraoperáltak belső vérzés miatt. Péntek délelőtt szóltak, hogy mehetek vizsgálatra, és ha minden OK, akkor hazamehetek. Igazság szerint még jó lett volna 1-2 napot maradni. Vérszegény voltam és gyenge.
Az biztos, hogy az újszülöttek 3 naposan átesnek egy vizsgálaton. Azt érdemes megvárni a kórházban, hogy ne kelljen ezért visszamenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!