Ausztriában szült anyukák! Ott is "Kötező" 1. császár után VBAC-el próbálkozni?
Sziasztok!
2021. Júniusában született meg a kisfiam császármetszéssel Magyarországon. Az oka teraranytalansag volt, nem megfelelő tagulas. Ez egy indított szules volt egyebkent oxiticinnal. Eletem legrosszabb elmenye , errol nem szeretnék beszelni.
Majd lett a csaszar ugye ami egy pozitiv dolog volt számomra.
Most mar Ausztriaban élünk, es lassan, de szeretnenk kistesot. Erdeklodnek itt is kötelező megprobalni természetesen szulni? Vagy kerhetem a csaszart?
Mert azt hallottam, hogy MO-N egyre több helyen kell VBAC-el próbálkoznia a kismamaknak.
En semmikep nem szeretnek természetes szulest az fix
Nem.tudom szamit e valamit de eleg vékony testalkat vagyok terhessegemet 43 kg kezdtem , keskeny a csipom is, ezert lehetett ez a teraranytalanság?
Kisifam majdnem 4 kiloval született.
Erdeklodnek kinek milyen tapasztalatai vannak. :)
Simán lehet választani a császárt, vagy programcsászárral szülsz.
Ez nem Magyarország, ahol sok helyen még kötelező a fekvés, lekötözik a nő lábás és sorolhatnám. Undorító, ami szülészet címén otthon megy :(
3-as, sajnos nem csak a szuleszet.
Plusz tegyuk hozza, hogy a legtobb embernek fogalma sincs a betegjogokrol, es ezt szepen ki is hasznaljak a dolgozok -akar akaratlanul is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!