Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Császár után természetes szülés?

Császár után természetes szülés?

Figyelt kérdés

10 éve kislányomat sürgősségi császárral szültem mivel haránt fekvesbe volt.

Most újra szülésre készülök 37.hetben járok a kicsi II.fokban fejvegű. Nem mondta a doki hogy most milyen szülést várhatók de bevallom félek a természetes szüléstől...vagy magától a szulèstől mert a császár is nagyon megviselt.

2024. jan. 14. 15:54
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

NEkem az elsö sürgösségi császár volt, utána 4 évvel (majdnem napra pontosan annyi) simán megszületett a második.

Utólag azt mondanám, ha lett volna választási lehetöségem, az elsöt is természetesen szültem volna, sokkal kevésbé viselt meg, mint a császár.

2024. jan. 14. 16:14
 2/5 anonim ***** válasza:
57%
Elsö császár volt gdm.miatt a 2.lehetett volna vbac de én kértem.a császárt
2024. jan. 14. 16:55
 3/5 anonim ***** válasza:
46%
Azt válaszd amivel nagyobb biztonságban érzed magad. A programozott és a sürgősségi császár között ég és föld a különbség.
2024. jan. 14. 17:02
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Császár után szültem simán, 36 hetes, sajnos nem élő babát. Kaptam oxitocint is, pedig elvileg nem lehet. Utána volt még egy sima szülésem. Az teljesen normálisan zajlott.
2024. jan. 14. 19:16
 5/5 anonim ***** válasza:

Csaszar utan 3 evven normal szules

Nem volt semmi gond a normallal nem kaptam oxit hanem azepen haladtunk a normalis rendes utemben.

A csaszar elott volt normal szulesem is. A csaszar a gyerek rossz fejtartas miatt volt nem olleazkedett be rendesen.

2024. jan. 14. 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!