Darabokban megy el a nyákdugó, mennyivel utána jön a szülés ?
Figyelt kérdés
Egy hete távozgat, ma nagyobb darab ment el. Színtelen.
Akinek így ment el mennyi idő volt mire szülni ment?
dec. 25. 10:54
1/8 anonim válasza:
Szerintem változó. Ismerek akinek heteken át ürült, olyat is akinek jött extrém korán és megszült, olyat is akinek kijött hatalmas darab, de még semmi, rengetegfélét olvastam/hallottam a 2 terhességem alatt. Nálam az elsőnél 30 héttől mindig jött pici darab, sose tudtam folyás vagy nyákdugó, de tuti nyákdugó volt, ott 35 hétre jött, de más miatt. Másodiknál is 30 héttől jött-jött és tuti az volt, mert aztán pár óra alatt nagy mennyiségbe kijött 40+2-n és ugyanúgy nézett ki csak kellően nagy mennyiségben, de ott ahogy jött délután 3-tól, mellé már éreztem, hogy más érzésem van, mint a jóslónál. Este pedig már jött a 10 perces fájás enyhén, de mivel totál más volt mint a hetek óta tartó jóslóim már mondtam a férjemnek, hogy figyeld meg, hogy éjjel szülés lesz. Fél órára rá el is folyt a vizem. Hány hetes vagy?
2/8 A kérdező kommentje:
Nagyon nagyon a próba jött mit egy hétig alig vettem észre
Ma már 2x nagyobb mennyiség
Kb mint 2 szem meggy akkora jött
38+3 :))
Nem bánnám ha jönne
Első baba hamarabb jött, nála nem volt se nyakdugo se víz se jósló se semmi:)
dec. 25. 11:38
3/8 anonim válasza:
Nekem a második babával volt így. Kisebb nagyobb darabok távoztak napokon, heteken át, majd amikor egy nagyobb darab távozott, a rákövetkező hajnalon jelentkeztek a fájások és reggelre megszületett a babám.
4/8 A kérdező kommentje:
3#
Jajjdejoo bizom benne hogy ma holnap megérkezik nekünk is 🥰♥️
dec. 25. 12:08
5/8 anonim válasza:
36hetesen ment el a nyákgugó. Napokig láttam hébe hóba.
39+2re szültem
6/8 A kérdező kommentje:
Nekem már közel a szülési dátum, így remelem 1-2 nap és meglesz:)
dec. 25. 17:30
7/8 A kérdező kommentje:
Ma az első nagyobb darab után volt még 2-3 x is még annál is nagyobb, remelem ez a szülés jele, jó lenne már túlélni rajta:)
dec. 25. 17:31
8/8 A kérdező kommentje:
Túl lenni*
dec. 25. 17:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!