Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Meddig éreztétek szülés után...

Meddig éreztétek szülés után a gátsérülést?

Figyelt kérdés
Akinek volt gátsérülése, meddig érezte? Milyen jellegű volt? Már lassan 3 hete szültem, de még mindig érzem.
tegnap 18:49
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Hat ennek azert sookkal tobb ido kell, de altalaban rendbe szokott jonni max par honapon belul.

Nyugi, jobb lesz!

tegnap 18:52
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszi! Nem fáj kifejezetten, de érzem, hogy még nincs rendben. Ő a harmadik babám, első kettőnél nem sérültem, ilyenkorra már semmi bajom nem volt, így ebben nincs tapsztalatom, nem tudom mi normális.
tegnap 18:54
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
5 évvel később is érzem. Úgy sajog frontkor, mint másnak a feje
tegnap 19:04
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Maga a gyógyulás kb. 6 hét. Nekem amúgy az aranyér mellett nem is tűnik fel. 1 hete szültem. Mindennap egy picit jobb lesz. Harmadik szülésem volt. Gyorsan szültem, így nekem ráadásul magatól repedt, nem volt idő vágni.
tegnap 19:29
 5/8 anonim ***** válasza:
8 hét.
tegnap 20:53
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 2-3 hónapig fájt zavaróan egy komolyabb szakadás. Most, 15 hónappal később még mindig érzem feszülni, ha sokat emelem a babám (karácsonyi vacsi, fogzó gyerek). Olyan érzés, mintha belülről feszítene valami, és mindjárt kiesne.
tegnap 21:40
 7/8 anonim ***** válasza:
Kb egy évig fájt együttléteknél. Arra már sajnos nem emlékszem hogy "alapjáraton" meddig fájt de bőven hónapokig fájt biztosan.
tegnap 22:02
 8/8 anonim ***** válasza:

Nekem mikor megjön a menzeszem a mai napig fáj, 3 éve szültem.

Na de mindennapos érzésre nem tudom megmondani, majdnen 2 hétig tényleg fájt, utána néhány hétig egyre enyhébben. Abban biztos vagyok, hogy a baba 2 hónapos korában már nem éreztem napi szinten, de frontkor is megmaradt egy ideig (már az sem, ciklusonként 1 napig)

tegnap 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!