Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mekkora súly ment le szülés...

Mekkora súly ment le szülés után a kórházból hazaérve és hogyan változott az első pár hétben?

Figyelt kérdés
Ha lehet írjátok oda hogy vizesedtek-e terhesség alatt

ma 15:57
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem

A terhesseg alatt fogytam 10+kg

1 eves korra jott vissza a terhesseg elotti tomegem.

Magyaran a terhessegem alatt 1kg sem hiztam vegig 80kg voltam.

ma 16:04
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Hú, én nagyon vizesedtem. 25 kg-t szedtem fel. Szülés után közvetlenül nem mértem magam, de 3-4 hét volt, mire lement rólam a víz, addigra 15 kg ment le. A maradék 10 kilót 2 hónap alatt adtam le, aztán még azért egy 10-est leadtam a következő 4 hónapban.
ma 16:11
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon durván vizesedtem. A kezdő súlyom +16kgval mentem szülni, a kezdő súlyom -5kg voltam szülés után 4 nappal, igazából fogytam. A szoptatás alatt megkergült a szervezetem, egy év alatt +20kg rámjött. Szóval ingadozva.
ma 16:19
 4/9 anonim ***** válasza:
Valamennyire vizesedtem, de szerintem nem durván. 15 kilót híztam, a kórházból hazaérve 8 volt még rajtam. Akkor kezdtem csak fogyni, mikor két hónappal később edzeni kezdtem.
ma 16:45
 5/9 anonim ***** válasza:
Nagyon durván vizesedtem. +20 kiló lett a vége. Két héttel szülés után lement 18 kiló. Azóta tartom a súlyom, bár lenne még mit leadni.
ma 17:38
 6/9 anonim ***** válasza:

Én +22 kg-val mentem szülni. Nem vizesedtem. Haza 11 kilóval könnyebben jöttem, azóta se ment le több, pedig már 1 éve szültem, csak az alakom változott.

KB 2 hétig volt még "nagy" hasam, aztán egyre szebben ment vissza, de ez nem járt már súlycsökkenéssel, csak a méh húzódott össze, a belső szervek rendeződtek vissza. Meg ha még ment is le valami jött helyette izom a gyerek emelgetés miatt. KB 3-4 hónap volt mire a bővebb, sztreccsesebb régi nadrágjaim már fel tudtam venni és belefértem a régi feszülősebb ruháimba is.

Én nagyon-nagyon csontsoványan kezdtem a terhességet, szó szerint pálcika ember voltam, szóval így, hogy 11 kiló rajtam maradt így se vagyok még csak dundi se, csak lett egy értelmes emberhez méltó mellém, fenekem és combom, nem kétlábon járó csontváz vagyok. A régi ruháim 80%-a rám jön.

(Melltartó az egy sem :D Az teljes szett csere)

ma 18:32
 7/9 anonim ***** válasza:
Nem vizesedtem. 54 kg-val kezdtem, 68-al mentem szülni. 58-al jöttem ki a kórházból. Kb. 1 hónap alatt ment le a plusz 4 kg.
ma 18:44
 8/9 anonim ***** válasza:
56 kilóval lettem terhes, 10 kilót híztam, 66 kilóval mentem szülni. Nem vizesedtem egyáltalán. A szülés után nem mértem magam, de nem sok maradt rajtam. Hat hete szültem, most 58 kiló vagyok, a hasam teljesen visszament már az eredeti méretére, minden ruhám jó rám.
ma 19:06
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem vizesedtem, szerencsém volt, mindkét terhességem alatt fogytam. Először +9kg-vel mentem be a kórházba, és -5kg-vel mentem haza (kezdősúlyhoz képest), másodszorra +11kg-vel mentem és -3kg-vel mentem haza (szintén kezdősúlyhoz képest). A szoptatás először iszonyúan olvasztotta le rólam a kilókat, ezért is kezdtem a második terhességet alacsonyabb súllyal. Másodszorra meg elég vegyes, mintha hullámozna az egész, 2 éves a kicsi, még mindig szoptatom, de vannak időszakok, amikor kb ránézek egy tányér kajára, és bumm, hízok 1-2 kilót, máskor meg felzabálom a fél hűtőt, meg még rá is nasizok, és meg se moccan a mérleg. Teljesen érthetetlen. De egyelőre (kipp-kopp) az említett 1-2 kilós ingadozást leszámítva stabil a súlyom. Perpill 56kg vagyok, de még szerencse, hogy karácsony előtt írom a választ, mert két nap múlva ez a szám lehet, hogy kicsit magasabb lesz :D
ma 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!