Mekkora súly ment le szülés után a kórházból hazaérve és hogyan változott az első pár hétben?
Nem
A terhesseg alatt fogytam 10+kg
1 eves korra jott vissza a terhesseg elotti tomegem.
Magyaran a terhessegem alatt 1kg sem hiztam vegig 80kg voltam.
Én +22 kg-val mentem szülni. Nem vizesedtem. Haza 11 kilóval könnyebben jöttem, azóta se ment le több, pedig már 1 éve szültem, csak az alakom változott.
KB 2 hétig volt még "nagy" hasam, aztán egyre szebben ment vissza, de ez nem járt már súlycsökkenéssel, csak a méh húzódott össze, a belső szervek rendeződtek vissza. Meg ha még ment is le valami jött helyette izom a gyerek emelgetés miatt. KB 3-4 hónap volt mire a bővebb, sztreccsesebb régi nadrágjaim már fel tudtam venni és belefértem a régi feszülősebb ruháimba is.
Én nagyon-nagyon csontsoványan kezdtem a terhességet, szó szerint pálcika ember voltam, szóval így, hogy 11 kiló rajtam maradt így se vagyok még csak dundi se, csak lett egy értelmes emberhez méltó mellém, fenekem és combom, nem kétlábon járó csontváz vagyok. A régi ruháim 80%-a rám jön.
(Melltartó az egy sem :D Az teljes szett csere)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!