Saját felelősségre haza lehet jönni a kórházból szülés után 2 nappal?
Figyelt kérdés
2022. júl. 14. 16:36
1/14 anonim válasza:
Szülés után 2 nappal amugyis haza küldenek
3/14 anonim válasza:
Igen, de a babát majd mindenféle okkal ott akarják majd tartani
4/14 A kérdező kommentje:
4 napp után általában azért kérdeztem mert hamarabb szeretnék haza jönni majd
2022. júl. 14. 16:39
5/14 anonim válasza:
Akár aznap is, már persze természetes szülésnél, problémamentesen. Törvény adta jogod az ambuláns szülés, csak sok helyen nem nézik jó szemmel, mert a kórház úgy kevesebb pénzt kap.
6/14 anonim válasza:
Miért lett az 5-ös válaszoló lepontozva? Ez az igazság. Vagy azt hittétek a kórházat egy percig is érdekli mi van veletek?
7/14 anonim válasza:
Általában 48 óra a maradás, de kórházra válogatja. Nálunk úgy volt, hogy ha délután 5 óra után születik a baba akkor 3 éjszaka, ha előtte akkor 2.
Én vasárnap este 8kor szültem meg a babám természetes úton, a szobatársam hétfő délelőtt császárral és egyszerre mentünk haza mind a ketten szerda reggel, ergo a császárost is kivágták 2 nap után mint macskát sz.rni.
8/14 anonim válasza:
Császár után 48 órával már otthon voltam.
Ha csak a babával nincs valami ami miatt kell plusz egy nap, akkor 48 ill 72 óra után engednek haza
10/14 anonim válasza:
Covid óta 48 óra lett kb mindenhol.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!