Szülés után a kórházból hazautazásnál hogyan oldottátok meg, hogy az autóban ne vérezzetek össze mindent a gyermekágyi vérzés miatt?
Azért merült fel a kérdés, mert a gyermekágyi vérzés a szülés után 10x erősebb mint a sima menszesz vérzés, és a kórházban nyilván annyiszor megy majd ki az ember, amennyiszer jólesik, a kórházi ágyat meg nyugodtan össze lehet vérezni, az nem számít, na de hazaúton amikor az autóval visszük haza a babát és megyünk haza a kórházból akkor mit kell csinálni?
Mert a gyermekágyi vérzés erősebb.
Vagy ha egy óránál nem lakunk messzebb, akkor ez a vérzés is kibírja átázás nélkül? Nem lesz olyan az ülés az autóban?
😂
Azért normál esetben nem vérzel el. A szülés utáni betétek pedig meglehetősen vastagok. Nem kell aggódnod a kocsi miatt, és valószínűleg nem kell óránként betétet sem cserélned. Btw, a kórházi ágyat nem érdemes összevérezni, mert "jobb" helyeken bizony ugyanaz a lepedő lesz alattad végig 😥
Te vagy egy 10 éves, enyhén értelmi fogyatékos kislány vagy, vagy a mensi/betét fétises elmebeteg a Nők egészsége kategóriából.
Mondjuk a B esélyesebb...
Az első 1-2 napban brutál mod véreztem. Ahogy mozdultam, folyott. Elképzelni sem tudtam, hogy ez lehet ilyen is.
3.napra mire mentünk haza, sima mensi erősségű volt.
Ha napokig így véreznél, ott halnál meg vérveszteségben
Az első napokon is a szülés utáni betét kibírt 3órát simán. (Nekem a pelenka túl bizar, meg sem próbáltam).
Mind a 2 szülés után hazafele simán elég volt a szárnyas betét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!