Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés után a kórházból...

Szülés után a kórházból hazautazásnál hogyan oldottátok meg, hogy az autóban ne vérezzetek össze mindent a gyermekágyi vérzés miatt?

Figyelt kérdés

Azért merült fel a kérdés, mert a gyermekágyi vérzés a szülés után 10x erősebb mint a sima menszesz vérzés, és a kórházban nyilván annyiszor megy majd ki az ember, amennyiszer jólesik, a kórházi ágyat meg nyugodtan össze lehet vérezni, az nem számít, na de hazaúton amikor az autóval visszük haza a babát és megyünk haza a kórházból akkor mit kell csinálni?

Mert a gyermekágyi vérzés erősebb.

Vagy ha egy óránál nem lakunk messzebb, akkor ez a vérzés is kibírja átázás nélkül? Nem lesz olyan az ülés az autóban?

2022. dec. 29. 14:09
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
75%
Én is Tena Ladyt használtam, tökéletesen elég volt.
2022. dec. 29. 20:09
 22/24 anonim ***** válasza:
52%
(Egy agybeteg trollt etettek, lathatnátok. Nem is reagál semmit. Túl elfoglalt a két kis kacsója most ahhoz, hogy írjon.)
2022. dec. 29. 20:33
 23/24 anonim ***** válasza:
12%

Nem olvastam végig a kommenteket, de írtak itt olyan, hogy alig vérzett/nem volt a mensi 10x-ese stb. Na, hát nekem pl. de volt olyan erős hogy folyt végig nonstop,akár még 7 napon keresztül is. Nekem lassan enyhült ez. Nem tudom számít-e, hogy természetes úton jött a világra, de most nem is ez a lényeg. Szerintem szerezz be patikában ilyen kórházi betétet. Mond, hogy olyan jellegű kell szülés utánra. Én mondjuk ugyanígy kértem, de nekem simát adtak(első gyerek, nem tudtam mire számítsak), na ebből 2-3 db-ot tettem a bugyiba egyszerre, hogy ne ázzak át. Mellesleg kórházban kaptam 4-5db-ot, de az csak max 1-2 napra volt elég.

Itt találtam kinézetre totál ugyanolyat, csak a jégzselé nélküli kellene neked(vagyis aranyérre,fájdalmakra az is jó csak rohadt drága), de mintára ez:

[link]

2022. dec. 29. 21:20
 24/24 anonim ***** válasza:
100%
Te hány éves vagy? Mert ilyet max egy 15 éves lany tud kérdezni.
2023. jan. 1. 22:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!